انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طبخ خوراک میگو ایتالیایی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم :



میگو


۱ کیلو

تخم مرغ


۳ عدد

گوجه فرنگی


۳۰۰ گرم

خامه


۱۵۰ گرم

روغن زیتون


یک قاشق غذاخوری

ماءالشعیر


۱ عدد

پیاز متوسط


۱ عدد

سیر


۳ حبه

نمک و فلفل


به میزان لازم





طرز تهیه:



پس از اینکه میگو ها رو تمیز کردیم آن را درون ظرف محتوی ماءالشعیر ۱۲ساعت میخوابانیم..گوجه ها را رنده کرده و داخل ماهیتابه میریزیم و یک قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه میکنیم.وقتی آب گوجه کشیده شد تخم مرغ را در ظرفی جدا شکسته و خوب هم میزنیم و به مواد اضافه میکنیم و در آخر خامه را با آن مخلوط کرده و مواد را کنار میگذاریم.

سپس سیر و پیار را خرد کرده در روغن زیتون سرخ میکنیم و و قتی طلایی شد میگو را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم .سپس در ظرفی پهن میگورا کشیده و سسی را که از قبل تهیه کرده ایم را روی آن پخش میکنیم.ماءالشعیر هم باعث تردی میگو میشه هم بهش مزه میده و به نظر من بوی زخمش رو هم میگیره .
بـــــــــــــــــــــــــــــــــهHeartHeart