انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: ||طرز تهیه خورشت اناردون (غذای محلی مازندران)||
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم

مرغ متوسط یا اردک یا غاز : 1 عدد برای شش نفر

انار ترش یا ملس: 350 گرم (میزانش بستگی به ذائقه تون داره برای ادرک یا غاز باید بیشتر استفاده کنین)

پیاز متوسط: 3 عدد

رب انار : 3 ق غ

شکر : در شرایطی که از انار ترش استفاده میکنن به میزان لازم

سیر : 4 حبه

الو : 100 گرم ( دلخواه میتونید نریزید)

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

روش تهیه :

مرغ رو با اب نسبتا زیاد با سیر و نمک و فلفل بزارید بپزه زمانی که اب مرغ به کمتر از نصف رسید از شعله برش دارید اب مرغ در خورشت استفاده میشه .

اگه از ادرک یا غاز استفاده میکنید باید اول اون رو در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید بعد با سیر و ادویه بپزید.

پیاز رو ریز خرد میکنیم و همراه با زرد چوبه سرخش میکنم اگه از الو استفاده میکنید به پیاز اضافه کنید.

حالا انار هارو اضافه میکنیم و تفت میدیم اجازه میدیم رنگ برگرده بعد از چند دقیقه اب مرغ به مواد و نمک و فلفل اضافه میکنیم و اجازه میدیدم بپزه بعد از گذشته نیم ساعت ترشی غذا رو اندازه میگیریم اگه ترش بود نیاز به اضافه کردن رب انار نیست در غیر این صورت رب انار رو اضافه میکنیم . رب انار خورشت رو غلیظ میکنه .

حالا مرغ رو به مواد اضافه میکنیم اگه اب خورشت کم بود مقداری اب جوش به خورشت اضافه میکنیم .

اگه از ادک یا غاز استفاده کردید چون دیر پز هستند باید اجازه بدید بیشتر بپزه .

بعد از جا افتادن غذا میتونید اون رو با برنج سرو کنید.

این غذا با اردک یا غاز بسیار خوشمزه تره . ||طرز تهیه خورشت اناردون (غذای محلی مازندران)|| 1 ||طرز تهیه خورشت اناردون (غذای محلی مازندران)|| 1 ||طرز تهیه خورشت اناردون (غذای محلی مازندران)|| 1
ممنون مامانم درست میکنهTongue
به به
لایکی Tongue