انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: روش پخت ماکارونی هویج و پنیر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روش پخت ماکارونی هویج و پنیر 1 روش پخت ماکارونی هویج و پنیر
در روزهایی که همه اعضای خانواده دور هم هستن، غذای گرم اما جدید واقعا می چسبه. در خانواده ما همه طرفدار ماکارونی هستن که همیشه با گوشت درست می کنیم، اما امروز تصمیم گرفتم ماکارونی سالم با سبزیجات تهیه کنم.

مواد لازم برای ۴ نفر :
هویج با برش های نازک :۲۵۰ گرم
آب و پوست یک عدد پرتقال یا لیمو
ماکارونی : ۳۰۰ گرم
پنیر چدار : یک و نیم پیمانه
ترخون تازه یا خشک : یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به اندازه کافی

طرز تهیه : 
فر را روی ۳۵۰درجه سانتی گراد قرار بدین.
در یک قابلمه متوسط هویج، پوست و آب پرتقال یا لیمو همراه با یک چهارم پیمانه آب مخلوط کنین. به آن کمی نمک بزنین. روی قابلمه را بپوشونین و بذارین روی حرارت کم به مدت ۳۰دقیقه بجوشه تا نرم بشه.
پوست میوه رو بردارین و بقیه مواد رو به شکل پوره در بیارین.
ماکارونی رو طبق دستور روی پاکت، بپزین و آبکش کنین و یک پیمانه از آب اون رو کنار بذارین.
ماکارونی رو به قابلمه برگردونین. آب ماکارونی و پوره هویج رو به اون اضافه کنین و بذارین به مدت ۵ دقیقه بپزه تا سس اون کمی غلیظ بشه.
سه چهارم پنیر رو به مواد اضافه کنین، ترخون، نمک و فلفل رو هم اضافه کنین.
ماکارونی رو در ظرف مناسب بریزین و باقی مانده پنیر رو به اون اضافه کنین و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار بدین.

ارزش غذایی هر وعده :
کالری : ۳۷۰
چربی : ۸ گرم
چربی اشباع شده : ۴٫۵ گرم
کربوهیدرات : ۵۸ گرم
فیبر : ۴ گرم

خواص ترخون :
این گیاه تحریک کننده اشتهاست.
ترکیب های پلی فنولیک در این گیاه، میزان قندخون را کاهش می دهد.
منبع غنی ویتامین A،C و Bکمپلکس است.