انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: کارسکی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
کارسکی 1

عجب استیکیه! حرف نداره می گی نه امتحان کن

کارسکی به کباب راسته بره گفته میشه ، و غذای بسیار لذیذیه


برای هرنفر یک قطعه درسته راسته بره درنظر گرفته میشه استخوان دنده را کاملاً از استخوان ستون فقرات قطع کنید و پوست

ورگه و ریشه راسته را گرفته و با 50 گرم کره نرم شده خوب آغشته کنید ، بعد به سیخ کشیده وروی حرارت ملائم سرخ کنید ،

یا درظرف سفالی روی حرارت سرخش کنید من ازاین روش استفاده میکنم که فوق العاده خوشمزه میشه

توجه داشته باشید که راسته بره لطیفه و خیلی زود پخته میشه مواظب باشید زیاد سرخ نشه که سفت بشه

خوشمزگی کارسکی به نرم بودن اونه .

درانتهای طبخ نمک و فلفل رو روش بپاشید وبا انواع دورچین ها سروش کنید

مواد اولیه: راسته بره٬ فلفل٬ کره