انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: پاستیتسیو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
پاستیتسیو 1

با یه غذای یونانی چطوری؟



این غذای خوشمزه مال کشور یونانه، یه خوراک با پاستا و سس سفید!

مام که خانواده ی اسپاگتیا! از هیچ غذایی با وجود اسپاگتی نمیتونیم بگذریم

مواد لازمش 3 قسمت میشه:

پایه ی پاستایی:

پاستا شکلی و ترجیحا لوله ای 2/1 بسته 500 گرمی

کره 20 گرم

تخم مرغ یک عدد کوچک!

سس گوشتی:

250 گرم گوشت چرخ شده

2 عدد پیاز

2 حبه سیر

1 عدد فلفل دلمه ای

گوجه فرنگی 3 عدد رنده شده

رب گوجه 2 قاشق

نمک و فلفل و زردچوبه

سس سفید پنیری:

2 پیمانه شیر

2 قاشق ارد

کره 40 گرم

نمک و فلفل

پنیر موتزارلا 2/1 پیمانه + 3 قاشق

برای سس گوشتی مثل مایه ی ماکارونی اول پیاز و سیر رو تفت میدیم بعد گوشت و فلفل دلمه ای و در آخر رب و گوجه و نمک و فلفل! به همین سادگی! میذاریمش کنار

پاستا رو توی آب جوش و نمک و کمی روغن میپزیم و آبکش میکنیم ، سرد که شد کره و تخم مرغ رو مخلوط میکنیم

برای سس پنیری هم، اول آرد رو توی شیر حل میکنیم و میذاریم روی حرارت متوسط تا غلیظ بشه و آردش بپزه، بعد نمک و فلفل و کره رو اضافه میکنیم

از روی حرارت برمیداریم و 2/1 پیمانه پنیر رو میریزیم و هم میزنیم

2 روش واسه ریختن توی ظرف، ترجیحا پیرکس باشه داریم:

اول پاستا بعد سس گوشتی و روش سس سفید رو بریزیم

یا این روش که خودمم اینطوری ریختم که پاستا رو با مایه ی گوشتی مخلوط میکنیم و بعد توی پیرکس میریزیم و روش سس سفید!

سس رو صاف میکنیم و روش 2 قاشق پودر سوخاری میپاشیم ، بعد 3 قاشق پنیر رو روش میدیم و توی فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه میذاریم ، تا روش یکم طلایی بشه!

بعدم با سس کچاپ میخوریم و حالشو میبریم!