انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه ساندی شکلاتی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
طرز تهیه ساندی شکلاتی 1


مواد لازم:
بستني شكلاتي ................... دو و يك دوم پيمانه

كمپوت گيلاس بدون هسته ................... 400 گرم

آرد ذرت ................... دو سوم پيمانه

شكر ................... 1 قاشق سوپخوري

كيك شكلاتي ................... 115 گرم

گيلاس تازه ................... 8 عدد



طــــــرز تهيه :

كمپوت را آبكش كرده ، آرد ذرت را در 2 قاشق سوپخوري آب كمپوت حل كنيد . بقيه آب كمپوت را در ماهي تابه ريخته تا جوش آيد . مخلوط آرد ذرت را به آن اضافه كرده و اندكي بجوشانيد تا شربت غليظ شود . گيلاسها را اضافه كرده و سپس داخل سيني فلزي بريزيد . گيلاسها را همراه با شربت ته ليوان بريزيد ، سپس به ترتيب از بستني ، كيك شكلاتي ، خامه ومخلوط گيلاس بريزيد تا ليوانها پر شود . در آخر با يك تكه كيك شكلاتي ، دو توپ بستني ، خامه و گيلاس تازه دسر را تزيين كنيد .