انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه کلوچه خرما و گردو دسری خوشمزه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
طرز تهیه کلوچه خرما و گردو دسری خوشمزه 1

مواد لازم

روغن مایع 110 گرم
شکر 25 گرم
مایه خمیر فوری 6 گرم

شیر ولرم 250 میلی لیتر
آرد حدود 450 گرم
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
مواد میانی
خرما 250 گرم
گردو 150 گرم
دارچین 1 قاشق چایخوری
زنجبیل 2/1 قاشق چایخوری


چگونگی تهیه

ابتدا خمیر ترش (مایه خمیر) را با شیر ولرم و کمی از شکر مخلوط کرده و درب آنرا می گذاریم تا خمیر مایه عمل آید (حدود 5 تا 10 دقیقه کافی است) سپس شکر + روغن، وانیل و خمیر مایه عمل آمده را مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه نموده تا خمیر بدست نچسبد. پس از کمی ورز دادن روی خمیر را پوشانده حدود نیم ساعت استراحت داده تا خمیر ور بیاید. بعد از آن میتوانیم خمیر را به اندازه های 50 گرمی چانه کرده - مواد میانی را وسط آن قرار داده و آنرا اندازه نارنگی فرم داده در سینی چرب شده قرار داده و روی آن مهر زده و مهر را فشار دهید تا کلوچه پهن شود سپس روی آنرا یک زرده تخم مرغ که مخلوط شده از کمی زعفران و یک قاشق شیر و یک قاشق چایخوری شکر روی آن گواش کرده و کنجد پاشیده در فر 200 درجه سانتیگراد یا شماره گاز 5 و یا 400 درجه فارنهایت به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید.(این خمیر احتیاج به استراحت دوم ندارد)
طرز تهیه مواد میانی:
خرما از هسته جدا کرده در صورت تمایل پوست آنرا بگیرید کمی حرارت دهید سپس با پشت قاشق کمی آنرا له کنید با گردو ریز شده و دارچین و زنجبیل مخلوط کنید.