انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه شیر برنج قالبی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
طرز تهیه شیر برنج قالبی 1


مواد اولیه :

برنج نیم‌دانه ۲۰۰ گرم
شیر دو لیتر
خامه ساده ۲۰۰ گرم
هل آسیاب شده نصف قاشق چایخوری
گلاب نصف پیمانه(۱۲۵ میلی‌لیتر)
ژلاتین ۱۰ ورق



دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه:


برنج را حدود دو ساعت خیس می‌کنیم. آن را با دو لیوان آب می‌پزیم تا نرم شود.

سپس شیر، خامه و هل را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم شیربرنج روی حرارت ملایم بجوشد و کمی غلیظ شود.

گلاب را افزوده و بعد از چند جوش شیربرنج را از روی حرارت بر می‌داریم و برای پذیرایی در ظرف مورد نظر می‌ریزیم. ژلاتین‌ها را در آب سرد خیس کرده و سپس به روش بن‌ماری حل می‌کنیم و تا شیربرنج گرم است، قبل از ریختن در ظرف مورد نظر اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم، سپس در قالب یا ظرف مورد نظر می‌ریزیم. شیربرنج را می‌توانید با شیره انگور و انواع مربا میل کنید.