انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه قیقناق صبحانه ای مقوی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
طرز تهیه قیقناق صبحانه ای مقوی 1

موادلازم:
تخم مرغ 4عدد
آرد 1قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوری
دارچین 1قاشق چایخوری
شکر 3قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوری
گردوی خورد شده مقداری
هل ساییده شده مقداری

طرز تهيه :

ابتدا تخم‌مرغ ‌ها را با چنگال هم می‌زنيم، سپس آرد، شكر، گردوی خرد شده و پودرهل را به تخم‌مرغ‌ها اضافه كرده و هم زدن را ادامه می‌دهيم. از طرفی در تابه روغن ريخته و روی شعله می‌گذاريم تا داغ شود، مخلوط مواد را درون تابه می‌ريزيم، در آن را گذاشته و حرارت را كم كرده تا تخم‌مرغ‌ها بپزند. بعد از پخت، خاگينه را در ظرف مناسبی گذاشته و روی آن را با دارچين و پودرقند تزئين می‌كنيم.
قیقناق نوعی خاگینه محسوب می شود که در آذربایجان شرقی مخصوصا تبریز طبخ آن رواج دارد.