انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه پاستیل خامه ای
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
طرز تهیه پاستیل خامه ای 1

مواد لازم
آب 500 میلی لیتر *
پودر ژلاتین 10 ق.غ *
بیکینگ پودر 1 ق.س *
آگار آگار 1 ق.س *
شکر 400 گرم *
پودر خامه 4 ق.س *
رنگ مجاز خوراکی به میزان لازم *
اسانس خوراکی 10 قطره * جوهر لیمو در صورت دلخواه *

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه:

ابتدا آب را روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید. تمامی مواد یاده شده را آرام آرام و به ترتیب به آن اضافه می کنیم و ده دقیقه روی حرارت هم می زنیم تا یک دست شود. سپس مواد را صاف می کنیم و با وسیله مخصوص ( کولینو ) مواد را داخل قالب های مخصوص می ریزیم.به مدت یک ساعت قالب ها را در فریزر می گذاریم و بعد آنها را از قالب خارج می کنیم و روی آنها را به گلیسرین آغشته می کنیم