انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه پلمبیر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
طرز تهیه پلمبیر 1

مواد لازم:
زرده و سفیده تخم مرغ 10 عدد
پودر قند200 گرم
گردوی خرد شده 30 گرم
وانیل نصف قاشق چای خوری
خامه1 کیلو گرم
خلال پسته 30 گرم
کشمش 200 گرم
آناناس 200 گرم

طرز تهیه: زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. - زرده ها را با شکر و وانیل با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ شود. - خامه را با پودر قند بزنید تا فرم بگیرد. - سفیده را با هم زن بزنید تا کاملاً سفت و سفید شود. - سپس سفیده و خامه را به مواد بالا اضافه نمایید. - ته ظرف مناسبی را با گردو یا پسته تزئین کنید و بقیه پسته و گردو را داخل مواد بریزید و مخلوط نمایید. - این مخلوط را به آرامی در ظرف تزیین شده بریزید و درفریزر به مدت سه ساعت قرار دهید و سپس در بشقاب برگردانده و سرو نمایید.