انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه دسر مهلبيه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
طرز تهیه دسر مهلبيه 1

مواد لازم:
شير پرچرب=1 ليتر
آرد ذرت=4 قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوري
شكر=2/1 ليوان
گلاب=2 قاشق مرباخوري
خلال پسته براي تزئين=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. 4/1 از شير را در ظرفي ريخته با آرد ذرت خوب مخلوط كنيد.
2. بقيه شير را به همراه شكر به محلول شير و آرد اضافه كرده هم بزنيد.
3. ظرف را روي حرارت ملايم قرار داده و مواد را هم بزنيد تا كمي بجوشد و غليظ شود. غلظت آن بايد شبيه فرني باشد.
4. در آخر گلاب را به مواد اضافه كرده سپس در ظرف هاي كوچك ريخته روي آنها را با خلال پسته تزئين كنيد.
5. ظرف هاي مهلبيه را در يخچال بگذاريد تا خنك شود.