انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه دسر سه طبقه توفي
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
طرز تهیه دسر سه طبقه توفي 1

مواد لازم:
شيرخشك=2 ليوان
تخم مرغ=3 عدد
روغن=3/1 ليوان
شكر=3/1 ليوان
خامه=4/3 ليوان
وانيل=كمي
بيكينگ پودر=1 قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوري
شيرعسلي=2/1 ليوان
پنير خامه اي=1 ليوان
طرز تهيه:
1. در ظرفي تخم مرغ+شكر+وانيل+روغن+بيكينگ پودر+خامه را با همزن برقي خوب بزنيد.
2. شيرخشك را به تدريج به مواد اضافه كرده بزنيد. در صورتي كه مواد سفت شد كمي به آن شيرمايع اضافه كنيد.
3. نصف از مواد بدست آمده را در ظرف پيركسي ريخته،ظرف را به مدت 5 دقيقه با حرارت 170 درجه سانتيگراد در فري كه از قبل گرم كرده ايد بگذاريد تا مواد كمي سفت شود.
4. ظرف را از فر خارج كرده،پنير خامه اي را با شيرعسلي مخلوط كرده روي مواد بريزيد.
5. ظرف را به مدت 5 دقيقه ديگر در فر بگذاريد تا مواد با حرارت بالا كمي بپزد و سفت شود.
6. ظرف را از فر خارج كرده نصف از مواد باقي مانده را روي مواد طبقه دوم ريخته سپس ظرف را به مدت 5 دقيقه ديگر در فر قرار دهيد و بگذاريد به مدت 5 دقيقه با حرارت 170 درجه سانتيگراد از بالا بپزد و كمي سف شود.
7. ظرف را از فر خارج كرده بگذاريد به مدت 1 الي 2 ساعت در يخچال بماند.
8. دسر را به قطعات كوچك برش داده همراه با قهوه ميل كنيد.