انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه پودينگ كارامل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
طرز تهیه پودينگ كارامل 1

مواد لازم:
تخم مرغ=8 عدد
هل نرم شده=كمي
شير=1 ليتر
زعفران=كمي
وانيل=1 قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوري
شكر=2/1 ليوان+1 ليوان
طرز تهيه:
1. وانيل+زعفران را به تخم مرغ ها اضافه كرده با همزن برقي خوب بزنيد.
2. شير را بر روي حرارت قرار داده تا وقتي بجوشد سپس هل + 2/1 ليوان شكر+مخلوط تخم مرغ را به شير اضافه كنيد و هم بزنيد.
3. 1 ليوان شكر را در ظرف ريخته روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر ذوب شود . كمي با قاشق چوبي هم مي زنيم تا وقتي شكر كمي زرد مايل به قهوه اي رنگ شود.
4. مواد را بلافاصله بر روي شكر مي ريزيم.
5. سر ظرف را گذاشته سپس ظرف را در ظرف بزرگتري كه تا نيمه آب جوش ريخته ايم قرار مي دهيم.
6. ظرف را روي حرارت ملايم به مدت 2 الي 3 ساعت مي گذاريم تا زمانيكه كارامل سفت شود.
7. پس از سفت شدن ظرف را در يخچال بگذاريد تا زمانيكه خنك شود سپس كارامل را در ظرفي برگردانيد.
نكته:
در صورتي كه آب ظرف تمام شده باشد به آن آب اضافه كنيد تا زمانيكه كارامل خوب فرم بگيرد.
با يك چنگال مي توانيد متوجه سفت شدن كارامل شويد.
مواظب باشيد آب ظرف بيروني داخل ظرف كارامل نرود.