03-11-2014، 18:41
[url=http://www.beytoote.com/لینک مطلب][/url]
آماده سازی :90 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه پروک
2 عدد متوسط
روغن ذرت
به میزان لازم
گوشت چرخ کرده
200 گرم
نمک و فلفل
به میزان لازم
رب گوجه فرنگی
3 قاشق غذا خوری
سوسیس
200 گرم
کالباس
200 گرم
سینه مرغ
200 گرم
قارچ خرد شده
200 گرم
فلفل دلمه
3 عدد
جعفری همراه با سبزی معطر
100 گرم
پنیر گودا
250 گرم
پنیر موزارلا
250 گرم
مواد لازم برای خمیر پروک:
بکینگ پودر
١/٢ قاشق سوپ خوری
نمک
١ قاشق سوپ خوری
آب
١/٢ پیمانه
روغن مایع
١/٢ پیمانه
زرده تخم مرغ
٤ عدد
ارد
به میزان لازم
١/٢ قاشق سوپ خوری
نمک
١ قاشق سوپ خوری
آب
١/٢ پیمانه
روغن مایع
١/٢ پیمانه
زرده تخم مرغ
٤ عدد
ارد
به میزان لازم
طرز تهیه پروک :
نمک , آب , بکینگ پودر , روغن مایع و زرده تخم مرغ را مخلوط کرده سپس ارد را به تدریج به ان اضافه میکنیم.
خمیر آماده را ٢ ساعت استراحت میدهیم سپس مواد داخل پروک را آماده میکنیم.
مواد داخل پروک از قبیل پیاز داغ و گوشت و نمک و ادویه را استفاده میکنیم و سوسیس و کالباس و مرغ را آب پز نموده و همراه با قارچ فلفل دلمه ای و سبزی معطر خورد شده به مواد فوق اضافه میکنیم و تفت میدهم .
سپس خمیر پروک را چهار قسمت کرده و در ظرف ٢٥ تا ٢٠ سانتی پهن کرده و یک قسمت را کنار میگذاریم و در پنجره وسط فر با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهایت گرم شده و به مدت ٢٠ دقیقه قرار میدهم.
خمیر پخته شده را از ظرف بیرون آورده و در سینی میگذاریم مایه پروک را روی خمیر ریخته و پنیر گودا و موزارلا را رنده کرده و و مخلوط میکنیم و در نهایت تکه ای از خمیر که کنار گذاشته بودیم با وردنه باز میکنیم و با رولت برش داده و روی پروک به حالت حصیر بافته قرار میدهیم و روی ان زرده تخم مرغ و با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهایت و به مدت٣٠ دقیقه قرار میدهم .
نمک , آب , بکینگ پودر , روغن مایع و زرده تخم مرغ را مخلوط کرده سپس ارد را به تدریج به ان اضافه میکنیم.
خمیر آماده را ٢ ساعت استراحت میدهیم سپس مواد داخل پروک را آماده میکنیم.
مواد داخل پروک از قبیل پیاز داغ و گوشت و نمک و ادویه را استفاده میکنیم و سوسیس و کالباس و مرغ را آب پز نموده و همراه با قارچ فلفل دلمه ای و سبزی معطر خورد شده به مواد فوق اضافه میکنیم و تفت میدهم .
سپس خمیر پروک را چهار قسمت کرده و در ظرف ٢٥ تا ٢٠ سانتی پهن کرده و یک قسمت را کنار میگذاریم و در پنجره وسط فر با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهایت گرم شده و به مدت ٢٠ دقیقه قرار میدهم.
خمیر پخته شده را از ظرف بیرون آورده و در سینی میگذاریم مایه پروک را روی خمیر ریخته و پنیر گودا و موزارلا را رنده کرده و و مخلوط میکنیم و در نهایت تکه ای از خمیر که کنار گذاشته بودیم با وردنه باز میکنیم و با رولت برش داده و روی پروک به حالت حصیر بافته قرار میدهیم و روی ان زرده تخم مرغ و با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهایت و به مدت٣٠ دقیقه قرار میدهم .