انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه پروک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
طرز تهیه پروک 1[url=http://www.beytoote.com/لینک مطلب][/url]
 
آماده سازی :90 دقیقه
پخت : 30 دقیقه

 
مواد لازم جهت تهیه پروک 
پیاز  

     2 عدد  متوسط
روغن ذرت
به میزان لازم 
 
گوشت چرخ کرده
200     گرم
 نمک و فلفل
به میزان لازم
رب گوجه فرنگی
3     قاشق غذا خوری  
 سوسیس 
200     گرم 
 کالباس 
 200     گرم    
سینه مرغ
200     گرم  
قارچ  خرد شده
200     گرم   
فلفل دلمه
3     عدد    
جعفری همراه با سبزی معطر
100     گرم    
پنیر گودا  
250     گرم
پنیر موزارلا 
250     گرم  

 
مواد لازم برای خمیر پروک:
بکینگ پودر 

١/٢ قاشق سوپ خوری
 نمک
 ١ قاشق سوپ خوری
 آب
 ١/٢ پیمانه
 روغن مایع
 ١/٢ پیمانه
 زرده تخم مرغ
 ٤ عدد
 ارد
 به میزان لازم
 
طرز تهیه پروک : 
نمک , آب , بکینگ پودر , روغن مایع و زرده تخم مرغ را مخلوط کرده سپس ارد را به تدریج به ان اضافه میکنیم.

خمیر آماده را ٢ ساعت استراحت میدهیم سپس مواد داخل پروک را آماده میکنیم.

مواد داخل پروک از قبیل پیاز داغ  و گوشت و نمک و ادویه را  استفاده میکنیم و سوسیس و کالباس و مرغ را آب پز نموده و همراه با قارچ فلفل دلمه ای و سبزی معطر خورد شده به مواد فوق اضافه میکنیم و تفت میدهم .

سپس خمیر پروک را چهار قسمت کرده و در ظرف ٢٥ تا ٢٠ سانتی پهن کرده و یک قسمت را کنار میگذاریم و در پنجره وسط فر با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهایت گرم شده و به مدت ٢٠ دقیقه قرار میدهم.

خمیر پخته شده را از ظرف بیرون آورده و در سینی میگذاریم مایه پروک را روی خمیر ریخته و پنیر گودا و موزارلا را رنده کرده و و مخلوط میکنیم و در نهایت تکه ای از خمیر که کنار گذاشته بودیم با وردنه باز میکنیم و با رولت برش داده و روی پروک به حالت حصیر بافته قرار میدهیم و روی ان زرده تخم مرغ و با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهایت و به مدت٣٠ دقیقه قرار میدهم .