انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه پای تره فرنگی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.

آماده سازی : 120 دقیقه   
پخت : 80 دقیقه  

مواد لازم :
 کره
 100 گرم
آرد
 140 گرم
 نمک
 1/4 قاشق چای خوری
 آب سرد ( آب را کم کم اضافه کنید )
 1/4 پیمانه


طرز تهیه :
آب را کم کم اضافه کنید مواد را مخلوط کرده البته کره را خرد کرده و با نوک انگشتان مخلوط کنید و در ظرف مخصوص، پای خمیر را پهن کرده و با چنگال سوراخ کنید تمام نقاط خمیر را، بگذارید ٣٠ دقیقه استراحت کند بعد در فر بمدت ٢٠ دقیقه بگذارید.

مواد لازم برای سس روی پای تره فرنگی :
شیر
 ١/٢ پیمانه
 * خامه
 200 گرم
تخم مرغ
4 عدد
 نمک و فلفل سیاه
  کمی

 
* خامه مخصوص پخت وپز اگر نداشتید از خامه صبحانه استفاده کنید.
 
طرز تهیه :
همه مواد را مخلوط کرده با هم زن دستی کمی بزنید تا خوب مخلوط شود . کمی جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را هم داشته باشد که با سس روی مواد بریزید.

مواد داخل پای تره فرنگی :
تره فرنگی خرد شده
1 عدد
هویج کوچک
1 عدد
پیاز نگینی خرد شده و تفت دهید
 1 عدد
سیر خرد شده
 1 حبه
فلفل دلمه نگینی خرد شده
2 قاشق غذاخوری



طرز تهیه :
تمام مواد را با کره تفت دهید کمی نمک و فلفل و زرد چوبه و کمی پودر کاری و آویشن هم اضافه کرده همه مواد را باهم تفت داده فقط پیاز را همراه سیر جداگانه تفت دهید و به مواد اضافه کنید.

همه مواد را روی خمیر پای بریزید و سس آماده شده را هم روی مواد بریزید و در فر از قبل گرم شدن به مدت ١ ساعت قرار دهید تا کمی طلایی شود.