انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: راه اندازی سه رشته بین رشته ای مقطع ارشد در واحد علوم و تحقیقات
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
از سال آینده در دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات چهارگرایش مهندسی صنایع غذایی، علوم و صنایع غذایی، فناوری مواد غذایی و زیست فناوری مواد را در مقطع کارشناسی ارشد ارائه خواهد شد و امیدوارم که برای سال آینده این چهارگرایش در مقطع دکتری نیز ارائه شود.

[b]به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا،
دکتر مهرداد قوامی رئیس دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات با اعلام ین خبر اظهار داشت: علاوه بر چهار گرایش ذکر شده سه رشته بین رشته ای کارآفرینی در صنایع غذایی، بسته بندی مواد غذایی،Food and Bioproducts Engineering انتخاب شده که سرفصل های آن ها از سوی دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی این واحد ارائه شده است.

وی به همکاری دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات با وزارت بازرگانی در قالب شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران – مرکز پژوهش های غلات اشاره کرد و گفت : در حال حاضر نیز با این وزارتخانه در دو پروژه شامل پروژه های "اثر روش های پخت و نوع فر در تشکیل ترکیبات حلقوی آروماتیک هیدروکربته در نان های سنتی" و " بررسی تهدیدات حوزه بیوتروریسم در زنجیره گندم آرد و نان و طراحی نظام پیشگیرانه و اصلاحی" همکاری و مشارکت داریم.

وی به ارائه طرح توجیهی "مرکز تحقیقات صنایع غذایی" در واحد علوم و تحقیقات اشاره کرد و افزود: در صورت موافقت اصولی مدیریت واحد علوم و تحقیقات برای راه اندازی "مرکز تحقیقات صنایع غذایی" ، شاهد فعالیت هایی نظیر مشاوره تولید کنندگان مواد غذایی، ارزیابی مواد غذایی، کنترل کیفیت، آموزش های علمی و تخصصی و ... در دانشگاه خواهیم بود.

رئیس دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات، اضافه کرد: این مرکز تحقیقاتی شامل بخش ها و گروه هایی نظیر گروه امور اقتصادی، گروه سرمایه گذاری، کنترل کیفی، ارتقاء بهره وری و فناوری های نوین، تکنولوژی و اتوماسیون، فناوری اطلاعات و خدمات آموزشی است که در صورت اجرایی شدن می تواند در آمد مناسبی برای دانشگاه داشته باشد.

وی ادامه داد: دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات در حال حاضر دارای دو مجله علمی – پژوهشی "علوم غذایی و تغذیه" به زبان فارسی و" Journal of Food Biosciences and Technology " به زبان انگلیسی است.

وی با اشاره به همایش ملی اقتصاد غذا و تغذیه با حضور آیت الله هاشمی رفسنجانی، اظهار کرد: ایشان نسبت به صنایع غذایی و حمایت از آن تأکید ویژه ای دارند، دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات هم در این راستا تمام تلاش خود را برای فعالیت مناسب و تأثیرگذار در صنعت غذایی کشور خواهد داشت.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات دکتر قوامی ادامه داد: همکاری در طرح های دولتی و برون دانشگاهی، ارتباط با صنایع غذایی کشور برای تحقیقات و پژوهش های علمی و همچنین ارتباط با دانشگاه های خارج از کشور به منظور مبادله دانشجو، برگزاری دوره های آموزشی مشترک بصورت حضوری و ویدئو کنفرانس و اجرای طرح های تحقیقاتی و پژوهشی مشترک از جمله اقداماتی است که در راستای تأکیدات رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی بوده واز سوی این دانشکده پیگیری می شود .

دکتر قوامی ، افزود: با توجه به اینکه در حال حاضر حدود 1250دانشجو در مقطع کارشناسی، 464 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و 66 دانشجوی در مقطع دکتری دراین دانشکده مشغول به تحصیل هستند، درصدد هستیم تا اعضاء هیأت علمی مناسب و متعهد را در این دانشکده جذب کنیم . [/b]