انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: تارت گل رز
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
تارت گل رز 1

امروز آموزش یه شیرینی خوشمزه و خیلیییی خوشگل رو میخوام براتون بذارم .. این شیرینی خیلی ساده درست میشه و خیلی ظاهر قشنگی داره .. مطمئنم عاشقش میشید .

مواد لازم برای درست کردن این تارت خوشمزه :

آرد سفید 1 پیمانه

سیب قرمز 1 عدد

شکر 2 قاشق غذاخوری

عسل 1 قاشق غذاخوری

آب 3 قاشق غذاخوری

کره 50 گرم

ابتدا سیب رو از وسط به دو قسمت تقسیم کرده و هسته رو خارج کنید و مطابق تصویر سیب رو برش های نازک بزنید . سیب های برش زده رو داخل یه قابلمه کوچیک بریزید و آب و شکر و عسل رو بهش اضافه کنید .. قابلمه رو روی حرارت متوسط قرار بدید و به مدت 3 تا 5 دقیقه سیب ها رو بپزید .

بعد از این مدت سیب ها رو از شربت جدا کنید .

در ظرفی کره نرم شده و 3 قاشق غذاخوری از شربتی که داخلش سیب ها رو پختیم و آرد الک شده رو با هم مخلوط کنید .. کمی که مخلوط شد با دست ورز بدید .. باید یه خمیر نرم داشته باشیم .. نیازی به ورز دادن زیاد نیست .

خمیر رو روی سطح صافی با وردنه باز کرده و به صورت نوارهای باریکی برش بزنید . ( پهنای نوار تقریبا دو و نیم سانت و طول اون 20 تا 24 سانت باشه )

روی هر نوار خمیری اسلایس های سیب رو به صورتی که در تصویر میبینید قرار بدید و شروع به رول کردن اونها کنید .

تارت گل رز 1

هرکدوم از گلهای آماده شده رو داخل کاغذ شیرینی یا کپسول کاغذی قرار بدید و اونها رو در فر از قبل گرم شده دمای 180 درجه به مدت 15 تا 18 دقیقه بپزید .

تارت گل رز 1

بعد از پخت اجازه بدید شیرینی خنک بشه .. سپس با یه قلمو روی اونها رو عسل .. پودر قند و دارچین بزنید .
امیدوارم خوشتون اومده باشه ..Heart
دیلبرهیه پستی بذار زده نشن کاربرا چیه اینا؟
ممنوننننننننننننن