انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه سالاد مرغ برزیلی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
طرز تهیه سالاد مرغ برزیلی 1

غذای: برزیلی
گروه: تمامی فصول, رژیمی, نهار, پیش غذاها
سطح مهارت: آسان
مقدار: 1
مناسب برای: 6
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت : 0 دقیقه
مدت زمان آمادگی : 15 دقیقه


مواد لازم:

1 عدد مرغ متوسط پخته شده و ریز خرد شده
1 عدد سیب سبز بزرگ، خرد شده
1 عدد سیب سرخ بزرگ، خرد شده
400 گرم کمپوت آناناس خرد
1 فنجان کشمش
½فنجان سس مایونز
50 گرم خامه
نمک و فلفل سیاه و سفید
نان و کاهو برای سرو


طرز تهیه

1. گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و آن را ریز خرد می کنیم . سپس داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.

2. سیب سبز و سیب قرمز در یک کاسه کوچک با آب لیمو مخلوط می کنیم.

3. سیب، آناناس و کشمش را به گوشت مرغ اضافه می کنیم .سس مایونز و خامه را به آرامی اضافه کرده مخلوط می کنیم تا تمام مواد با هم مخلوط شوند در انتها نمک و فلفل را اضافه می کنیم.

4. توجه داشته باشید که این سالاد باید هم دمای اتاق باشد و نباید سرد باشد و نه گرم . برای سرو این سالاد که می تواند یک پیش غذای اشتها آور و یا یک ناهار سبک باشد ازنان باکت ترد و کاهو استفاده کنید.

5. می توانید به جای کنسرو آناناس از میوه آناناس استفاده کنید اگر به دنبال یک بافت محکم تر و یک سالاد سالم تر هستید. اما شیرینی کمپوت آناناس به این سالاد طعم بهتری می دهد.