انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: سالاد انبه و چیلی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سالاد انبه و چیلی 1

مواد لازم برای 4 نفر:

انبه رسیده: یك عدد
خیار: یك‌ عدد
لیمو: 2عدد
نعناع تازه: 4 شاخه
پیازچه: 2عدد
فلفل قرمز چیلی: یك عدد
روغن زیتون: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:

برای شروع پوست انبه را با پوست‌كن بكنید. هسته میوه‌ها را جدا كرده و همه را به یك اندازه برش بزنید و درون كاسه بریزید. خیار را نصف كرده به اندازه انبه‌ها تكه و به ظرف اضافه كنید. در این مرحله نعناع را شسته و برگ‌ها را از شاخه جدا كرده و تكه‌تكه كنید و دوباره روی سالاد بریزید و در آخر پیازچه‌هایی را كه برای این كار آماده كرده​اید سریع برش زده و همراه فلفل‌های ریز چیلی درون ظرف بریزید. روغن را همراه نمك و فلفل به سالاد اضافه کنید. در آخر آن را به خوبی با قاشق هم بزنید، حالا سالاد آماده سرو است.
تنکس :>