انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: سمبوسه هندی با ماهی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم:

مناسب برای 7-6 نفر

ماهی خرد شده : 300گرم
سیب زمینی متوسط آب پز شده :3 عدد
گشنیز تازه خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده : یک عدد
پودر زیره : یک قاشق مربا خوری
پودر سیر : یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز : به میزان لازم
شنبلیله خشک : 2 قاشق مربا خوری
نمک و زردچوبه : میزان لازم
روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم
نان لواش : 4-5 ورق


سمبوسه هندی با ماهی 1

دستور پخت:

درون تابه کمی روغن بریزد و پیاز را در آن تفت دهید. ماهی را به آن اضافه کنید و به همراه نمک و زردچوبه آن را تفت دهید.

سپس فلفل و سیر را همراه پودر زیره ، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، شنبلیله خشک و گشنیز تازه به مواد درون تابه اضافه کرده خوب تفت دهید.

سیب زمینی پخته و خرد شده را به مواد اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید.

مقداری از مواد را روی هر تکه نان قرار داده و به صورت مثلثی آن را پیچیده و در روغن سرخ کنید.

برای این کار باید نان را به صورت مستطیل‌های بلند ببرید.