انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: حذف 720 رشته تحصیلی زیان ده در دانشگاه پیام نور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سرپرست سابق دانشگاه پیام نور به مسئله نقل و انتقالات در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: نقل و انتقالات معضل خاص دانشگاه پیام نور بود. 70 عضو هیئت علمی درخواست انتقال دادند که این درخواست ها ساماندهی شد. همچنین 720 رشته تحصیلی که جز زیان چیز دیگری برای دانشگاه نداشتند جمع آوری شدند.

[b]به گزارش خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،
ابوالفضل فراهانی سرپرست سابق دانشگاه پیام نور در مراسم معرفی سرپرست جدید این دانشگاه، به بیان فعالیت های خود در طول مدت فعالیتش پرداخت و با بیان اینکه هر سازمانی گذشته ای دارد گفت: اگر گذشته دانشگاه پیام نور را مطالعه کنیم متوجه می شویم در دهه اول مدیران این دانشگاه که از بیرون دانشگاه معرفی شدند مدیرانی قابل، توانمند و شناخته شده در عرصه علمی بودند که توانستند بنیان دانشگاه را پی ریزی کنند.

وی ادامه داد: اواسط دهه دوم این احساس از بدنه دانشگاه به وجود آمد که دانشگاه می تواند خودش را مدیریت کند اما این مسئله به نتیجه نرسید. این موضوع در انتهای دهه دوم به شکل منسجم مطرح شد و در بیست و چهارمین سالگرد تاسیس این دانشگاه طی یک حرکت قانونی تر این مطالبه در کنار رویکرد دولت تدبیر و امید توسط دکتر فرجی دانا مطرح شد که من مراتب سپاس خود را نسبت به ایشان به عنوان وزیر علوم وقت ابراز می کنم.

سرپرست سابق دانشگاه پیام نور با تشکر از وزیر علوم که این فرایند را ادامه داد، اظهار کرد: انتخاب دکتر سرلک انتخاب مبارکی است، زیرا وی یک چهره علمی برجسته و متواضع است. آنچه که از ایشان در ذهن دارم فردی علمی است که می تواند سکان دانشگاه را در دست داشته باشد. برایش آرزوی سربلندی دارد و از همکاران می خواهم نهایت همکاری را با وی داشته باشند.

فراهانی در ادامه گفت: انتقادی که در گذشته در دانشگاه پیام نور وجود داشت این بود که چرا این دانشگاه با 4000 عضو علمی و 8000 کارمند نمی تواند یک عضو از خودش را به عنوان مدیر انتخاب کند. من بعد از اینکه خودم سرپرست دانشگاه شدم، بر این امر واقف شدم که این دانشگاه می تواند به بهترین شکل ممکن خودش را اداره کند.

وی با بیان اینکه دانشگاه به پاسداشت این اعتماد دولت، مجلس و مردم ارتقای کیفیت را سرلوحه کار خود قرار داده است، اظهار کرد: ایجاد موازنه بین کیفیت و کمیت، توجه بیشتر به تقاضای اجتماعی و استقلال دانشگاه در نقشه اجرایی اهداف دانشگاه قرار داده و به اجرا گذاشته شد. اکنون یک سال از اجرای این برنامه چهار ساله می گذرد و دانشگاه رشدی بیش از زمان خود دارد.

وی به موفقیت های دانشگاه در طول یک سال اخیر اشاره کرد و گفت: کتاب که به عنوان یک شاخص کیفیت است در یک سال گذشته رشد سه برابری داشته است. ارتقای هیئت علمی با رشدی نزدیک به دو برابر مواجه بود همچنین تکمیل پروژه های عمرانی رشد 1.4 درصدی داشته است. همچنین فعالیت دانشگاه در حوزه بین الملل رشد چشمگیری داشته و راه اندازی دوره دکترا در دوبی نشانگر این موضوع است.

سرپرست سابق دانشگاه پیام نور ادامه داد: تولید محتوا، توسعه فضای مجازی، تجهیز آزمایشگاه، تولید مقالات و غیره رشد 1.1 تا 1.7 برابری داشته است.

فراهانی از راه اندازی تلویزیون مجازی دانشگاه پیام نور خبر داد و گفت: همه کارهای راه اندازی تلویزیون مجازی انجام شده است و قرارداد آن نوشته شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه بسیاری از مشکلات دانشگاه در یک سال اخیر ساماندهی شده است، افزود: یکی از حوزه هایی که ساماندهی شد وضعیت علمی دانشگاه بود. در آخرین فراخوان جذب هیئت علمی 4هزار و 950 نفر متقاضی شدند در حالی که از نظر ما فقط 56 نفر شرایطش را داشتند. این یک حرکت بزرگ در جهت ارتقای کیفیت دانشگاه است.

فراهانی در ادامه به مسئله توسعه کمی دانشگاه اشاره کرد و گفت: من از همه کسانی که توان خود را برای توسعه کمی دانشگاه پیام نور گذاشتند سپاسگزارم. در دهه 70 که صف طویلی در کنکور قرار داشتند دانشگاه پیام نور به داد وزارت علوم رسید.

وی با بیان اینکه مواردی وجود دارد که هنوز رضایت من را جلب نکرده است، گفت: ثبات استخدامی همکاران یکی از این مسئله ها بود. یکی از دغدغه ها این بود که چرا فردی در این دانشگاه با حدود 22 سال سابقه باید قراردادی باشد. در این مورد با طرح مهرآفرین مواجه شدیم و به ما قول داده شد که این موضوع برطرف شود، اما تا کنون برطرف نشده است. تامین حقوق در دستور کار هیئت امنا قرار گرفت اما قرار است در سال 94 اجرا شود.

وی ادامه داد: نکته دیگر بلاتکلیفی 500 عضو دانشگاه پیام نور بود که 50 درصد مشکل به طور کامل حل شده است.

سرپرست دانشگاه پیام نور در ادامه با اشاره به بلاتکلیفی وزارت علوم در ماه های گذشته گفت: وزارت علوم در ماه های گذشته بلاتکلیف بود به همین دلیل من در چند مصاحبه با رسانه ها از مجلس درخواست کردم تا تکلیف این وزارتخانه روشن شود زیرا این بلاتکلیفی به دانشگاه ها هم سرایت کرده بود.

فراهانی با بیان اینکه سمت سرپرستی دارای بلاتکلیفی و محدودیت است، گفت: خواهش می کنم سمت دکتر سرلک به ریاست دانشگاه تبدیل شود. البته ما احترام به تصمیم وزارت علوم در مورد دانشگاه پیام نور را سرلوحه کار خود قرار داده ایم.

وی در ادامه با بیان اینکه از همکاران می خواهم حمایت جدی از این عضو خانواده داشته باشند، گفت: اجازه دهیم دکتر سرلک آزادانه معاونان خودش را انتخاب کند و با گروه مشاوران خود در این مورد تصمیم بگیرد.

فراهانی از پرداخت بدهی 200 میلیارد تومانی در یک سال اخیر خبر داد و گفت: اکنون دانشگاه پیام نور هیچ مشکل مالی ندارد و خیال دکتر سرلک از این قضیه راحت است.

سرپرست دانشگاه پیام نور در پایان گفت: من به تدریس در دانشگاه پیام نور ادامه می دهم زیرا تدریس هم نوعی کمک به دانشگاه پیام نور است. اکنون در هفته وحدت قرار داریم و قرار بود جشن 25 سالگی تاسیس دانشگاه امروز برگزار شود که انشاءالله این جشن در دوره مدیریت جدید برگزار خواهد شد.
رئیس کمیته آموزش عالی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس،گفت: دانشگاه پیام نور جزو افتخارات ایران و غرب خاورمیانه است و با توجه به سند چشم انداز کشور ایران، این کشور باید از فاتحان علمی منطقه و جهان باشد و جای خوشبختی دارد که شاهد رشد عرصه های علمی هستیم.

در ادامه جواد هروی ، ضمن تشکر از همه مدیرانی که در دانشگاه پیام نور فعالیت کردند افزود: دانشگاه پیام نور را نمی توان انکار کرد. بیش از یک چهارم جمعیت دانشجویی متعلق به این دانشگاه است. من به عنوان نماینده کمیته آموزش عالی در مجلس ابراز امیدواری می کنم که بتوانیم با ساماندهی نظام آموزش عالی جایگاه این دانشگاه را ارتقا ببخشیم.

به گزارش ایسنا، در ادامه سرپرست جدید دانشگاه پیام نور با اشاره به شعار دولت یازدهم گفت: اگر بتوانیم کلمه تدبیر را در انجام کارهای علمی و کلمه امید را در ایجاد امید در دل این خانواده بزرگ محقق کنیم به اهداف خود رسیده ایم. من از خانواده دانشگاه پیام نور که بر این امر اصرار کردند که رئیس این دانشگاه از دل خودشان باشد تشکر می کنم. همینطور از دکتر فرهادی که به این اصرار احترام گذاشتند.

وی با بیان اینکه سرپرست سابق دانشگاه پیام نور دو کار بزرگ انجام دادند، توضیح داد: زمانی که نگاه ها به بیرون از سازمان برای مدیریت دانشگاه بود دکتر فرهانی این نگاه را درونی کردند و زمانی که ثبات مدیریتی وجود نداشت ایشان ثبات را به دانشگاه برگرداندند.

سرلک با تاکید بر اینکه مدیران پیشین دانشگاه تجارب ارزشمندی را در سینه خود نهفته دارند، تاکید کرد: دکتر فراهانی اکنون با چالش ها، نقاط ضعف و نقاط قوت آشنا هستند و من همینجا صادقانه از ایشان خواهش می کنم که به عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور راهبردی ادامه همکاری دهند.

وی در ادامه به بیان دغدغه های خود پرداخت و افزود: یکی از دغدغه های من که در اولین جلسه هیئت رئیسه طرح کردم سوالی تحت عنوان این بود که چه کنیم که اساتید، دانشجویان و کارکنان به پیام نوری بودن خود افتخار کنند و چه کنیم که برند دانشگاه را ارتقاء بخشیم تا دانشگاه پیام نور آخرین انتخاب کنکوری ها نباشد.

سرپرست جدید دانشگاه پیام نور ادامه داد: از دوستان خواهش می کنم شورایی برای استعدادیابی تشکیل دهند و هر کدام از عزیزان سه سمت را انتخاب کرده و به من پیشنهاد دهند تا من یک سمت را برای آنها انتخاب کنم.

سرلک با تاکید بر اینکه به طور کلی چهار هدف را دنبال میکند، درباره اهداف گفت: ایجاد رضایت مندی و تکریم کارکنان، بهبود فرایندها از طریق بکارگیری فناوری های ارتباطی و غیره، افزایش رضایتمندی دانشجویان، افزایش درآمد، تنوع بخشی درآمد،استفاده از خیرین و مدیریت در هزینه ها از اهداف مهم من است.
وی در پایان گفت: این مسئولیت بسیار سنگین است و دوستان اطلاع دارند که من هرگز دنبال این مسئولیت نبوده ام.من همینجا دست یاری به سمت یکایک شما دراز می کنم و امیدوارم با وحدت، تکریم، دوستی و برادری همکاری کنید.
[/b]