انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه کباب شکم پر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
طرز تهیه کباب شکم پر 1
طرز تهیه کباب شکم پر آشپزی,کباب,کباب شکم پر,کباب و غذاهای گوشتی انواع کباب ایرانی
مواد لازم:
  • نان ساندویچ 6 تکه (حبه شده)
  • کره 6 قاشق غذاخوری
  • پیاز 1/2 فنجان (خرد شده)
  • کرفس 1/2 فنجان (خرد شده همراه با برگ کرفس)
  • سیب 5 کیلوگرم (ورقه شده)
  • شکر 75 گرم
  • نمک 1 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
  • مریم گلی 1 قاشق چای خوری (خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده)
  • آویشن 1 قاشق چای خوری (خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده)
  • جوز 1/4 قاشق چای خوری
  • دارچین 1/16 قاشق چای خوری
  • جعفری 1/4 فنجان (خرد شده)
  • پیازچه 2 قاشق غذاخوری (خرد شده)

مواد اولیه کباب :
  • گوشت قرمز 4 تا 5 کیلوگرم (گوشت دنده با استخوان)
  • نمک 1.5 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
  • گوشت گوساله 150 گرم (فیله ورقه شده)

مواد اولیه سس :
  • آب 1.5 فنجان
  • ژله سیب 1/4 فنجان

طرز تهیه چاشنی برای داخل گوشت:1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.2. خرده نان ها را در یک ردیف داخل سینی فر پخش کنید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل فر تست کنید بعد بگذارید خنک شوند.3. پیاز و کرفس را با کره داخل یک قابلمه روی حرارت ملایم به مدت 4 الی 5 دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سپس با سیب، شکر، نمک، فلفل، مریم گلی، آویشن، جوز و دارچین مخلوط کنید.4. حرارت را کاهش دهید و به مدت 15 دقیقه درب قابلمه را ببندید تا سیب ها نرم شوند و خرده نان و جعفری و پیازچه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.طرز تهیه کباب:1. قسمت پایین فر را آماده کنید.2. روی گوشت، نمک و فلفل بپاشید و آن را داخل یک ماهی تابه عایق حرارت قرار دهید و چاشنی را داخل شکم گوشت قرار دهید و بعد دور دنده های گوشت فویل بپیچید تا نسوزند بعد استخوانهای قسمت پایین گوشت را با فیله ها بپوشانید و آنها را با خلال دندان سفت کنید.3. گوشت را داخل فر بریان کنید. بعد از نیم ساعت گوشت را بیرون بیاورید و روی چاشنی داخل شکم گوشت را با فویل بپوشانید و به مدت 2 ساعت و ربع الی 2 ساعت و 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت کاملا مغز پخت شود.4. گوشت را به یک تخته انتقال دهید و روی آن را با فویل بپوشانید به مدت 15 الی 20 دقیقه کنار بگذارید.طرز تهیه سس:1. چربی داخل قابلمه را بگیرید. قابلمه را بین دو شعله گاز قرار دهید و آب ر اضافه کنید و آن را بجوشانید تا از حالت غلیظ و لعاب دربیاید و هم بزنید تا تکه های قهوه ای به روی آب داخل قابلمه بیاید. مایع را داخل یک صافی بریزید، تکه های جامد داخل صافی را دور بیندازید. 2. ژله سیب و آب داخل تخته ای که گوشت قرار دارد را به آب صاف شده اضافه کنید و آن را به مدت 4 دقیقه بجوشانید تا ژله سیب آب شود و روی آن نمک و فلفل بپاشید.3. تمام فویل ها را از روی گوشت بردارید و آن را کات کنید و با سس سرو کنید.