انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: •_•کـبـاب کـشمـیری با سـس مخصـوص•_•
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم

• 500 گرم مرغ بدون پوست و استخوان
• 1 قاشق چایخوری پودر زیره
• 2/1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
• 2/1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 2 قاشق چایخوری گراما سالا
• 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
• 1 حبه سیر رنده شده
• 2 قاشق چایخوری آب‌لیمو
• 15 گرم ماست چکیده
•_•کـبـاب کـشمـیری با سـس مخصـوص•_• 1
[b]
طرز تهیه


1. مرغ ها را مکعبی خرد و با همه مواد لازم مخلوط کنید. آنها را ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به سیخ چوبی چوب بکشید و در تابه چدنی با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
2. آن همراه با سس مخصوص که پنیر تکه ای دارد سرو کنید.
طرز تهیه سس مخصوص کباب کشمیری

مواد لازم


• 2 عدد فلفل سبز دلمه ای ( تکه های درشت نگینی شده )
• 2 عدد پیاز کوچک ( تکه های درشت نگینی شده )
• 1 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه
• 1 قاشق غذاخوری زنجبیل
• 2 عدد هل سبز
• 500 گرم گوجه فرنگی خرد شده نگینی یا حبه ای
• 2 قاشق غذاخوری روغن مایع
• 1 قاشق چایخوری زردچوبه
• 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
• 2 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
• 300 گرم پنیر خانگی حبه شده
• 1 قاشق چایخوری ادویه گراماسالا
• نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه

1. در تابه متوسطی روغن مایع را بریزید و پس از اینکه که گرم شد، زیره و هل سبز را تفت دهید. سپس زنجبیل، رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه و گراماسالا را اضافه کنید. سپس پیاز، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی سبز را بریزید و تفت دهید.
2. در آخر، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را اضافه کنید. پنیر فتا را بیفزایید و در تابه را بگذارید تا سس نیم جوش و غلیظ شود. آن را با گشنیز خرد شده تزئین و سرو کنید.[/b]