انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طَـرز تَهیه سالاد سزار
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
طَـرز تَهیه سالاد سزار 1
طـرز تـهـیـه

نان تست را در ابعاد کوچک (به اندازه حبه قند) برش و در یک قاشق مرباخوری روغن زیتون تفت دهید. سپس تکه های نان را روی حوله یک بار مصرف بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود. تکه های مرغ را نیز در تابه خط دار که کف آن با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب شده است، گریل کنید و سپس برش بزنید. در کاسه ای بزرگ، کاهوها را به قطعات بزرگی خرد کنید. برای تهیه سس این سالاد هم یک زرده تخم مرغ را در مخلوط کن بریزید و کم کم و هنگام کار کردن مخلوط کن، به آن روغن زیتون اضافه کنید. آنقدر این کار را ادامه دهید تا مایع غلیظی به دست آید. سپس به این مخلوط آب یک لیموی تازه را اضافه کنید و کمی در آن سرکه بریزید. بعد از تهیه سس اولیه، برای این حجم سالاد، ۴ قاشق غذاخوری از سس را با نیمی از پنیر پارمیزان مخلوط کنید. هنگام سرو سالاد نیز ابتدا کاهو را اضافه کنید، روی آنها سس مخلوط شده با پنیر پارمیزان بریزید، سپس مرغ های گریل شده را بیفزایید و سپس تکه های نان را قرار دهید و در آخر روی تمام محتویات پنیر پارمیزان بپاشید. به این ترتیب سالاد شما آماده خوردن خواهدبود.
مـواد لازم (برای ۴ نفر)

سینه مرغ/۱۵۰گرم/۲۵۰کیلوکالری

نان تست سبوس دار/۹۰گرم/۲۴۰کیلوکالری

کاهو پیچ/۶لیوان/۱۵۰کیلوکالری

پنیر پارمیزان رنده شده/۹۰گرم/۱۱۰کیلوکالری

فلفل سیاه به میزان/به میزان دلخواه/۰کیلوکالری

روغن زیتون/۲مرباخوری/۹۰کیلوکالری

سس سالاد/۴غذاخوری/۳۶۰کیلوکالری