انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: ☼آموزش درست کردن قیف ژامبون با سیب‌ زمینی☼
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
☼آموزش درست کردن قیف ژامبون با سیب‌ زمینی☼ 1

مواد اولیه :

\
خمیر هزارلا یک بسته (۵۰۰ گرم)
سیب‌ زمینی پخته و خردشده ۵۰۰ گرم
ژامبون خردشده ۲۰۰ گرم
خیارشور خردشده ۱۵۰ گرم
کاهو خردشده یک عدد
سس مایونز سه قاشق غذاخوری
زرده تخم‌ مرغ یک عدد
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

برای درست کردن این اردور، ابتدا خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر روی سطح آردپاشی شده باز کرده و به صورت نوارهای باریک برش می‌زنیم. سپس قالب قیف را چرب کرده و نوارهای خمیری را به دور قیف می‌پیچیم و روی را با قلم‌مو زرده تخم‌مرغ می‌مالیم و در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم.

پس از پخته شدن، قیف‌ها را از فر خارج کرده و می‌گذاریم تا خنک شود. بعد از خنک شدن نوارها را از قیف جدا می‌کنیم. سیب‌زمینی کاهو، ژامبون و خیارشور را با هم مخلوط کرده سس را اضافه کرده و نمک و فلفل می‌زنیم. سپس درون قیف‌ها را با مواد پر و سرو می‌کنیم.