انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: موس بلوط
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
موس بلوط

مواد لازم:

خامه فرم‌گرفته: ۳۵۰ گرم
زرده‌ تخم‌مرغ: شش عدد
ژلاتين: ۱۲ ورق
شكر: ۲۰۰ گرم
شير:۲۰۰ ميلي‌ليتر
پودر بلوط يا فندق: 100 گرم
وانيل مايع: يك قاشق چاي‌خوري
نشاسته ذرت: دو قاشق غذاخوري


روش تهیه:

1. ابتدا ورقه‌هاي ژلاتين را داخل ظرفي پر از آب سرد ريخته و اجازه مي‌دهيم تا كاملا شل شوند، سپس آنها را از آب سرد خارج كرده و در ظرفي كه بهتر است استيل باشد مي‌ريزيم. حالا مقدار كمي آب‌جوش به آن اضافه كرده و روي بخار سماور يا كتري قرار داده و اجازه مي‌دهيم تا ژلاتين ذوب شود.

2. پودر بلوط را نيز تفت مي‌دهيم تا كمي تست شود. در مرحله بعدي زرده‌هاي تخم‌مرغ را به همراه شكر و وانيل داخل ظرفي مسي يا استيل ريخته و روي بخار آب جوش قرار مي‌دهيم و با همزن برقي خوب هم مي‌زنيم تا كاملا پف كرده و روشن شوند، سپس شير و نشاسته ذرت را به آن اضافه مي‌كنيم و داخل يك قابلمه كه بهتر است مسي باشد ريخته و روي حرارت ملايم آنقدر هم مي‌زنيم تا كرم پخته و نسبتا غليظ شود.

3. در اين زمان كرم را كنار مي‌گذاريم تا خنك شود. حالا كرم، خامه، پودر بلوط و ژلاتين را با هم خوب مخلوط كرده و داخل قالب مورد نظر مي‌ريزيم و به مدت ۶ تا ۸ ساعت داخل يخچال يا فريزر می‌گذاریم. پس ازخارج كردن كرم از قالب آن را با اسپری ولوت و خمير مارسيپان تزئين می‌کنیم.