انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه خورش به، به روش دیگر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
طرز تهیه خورش به، به روش دیگر 1

مواد لازم :
 گوشت بدون استخوان
 750 گرم
 به
1 کیلوگرم
 پیاز سرخ شده
 4 قاشق سوپخوری
 روغن
 150 گرم
شکر (در صورت تمایل)
2 قاشق سوپخوری
آبلیمو
نصف فنجان کوچک
گوجه فرنگی یا رب
دو قاشق غذاخوری
زعفران ساییده
یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم

طرز تهیه :
گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را کوبید و با پیاز سرخ می نماییم. آب به مقدار کافی درون قابلمه ریخته و می گذاریم گوشت بپزد.


پوست به را گرفته و به چهار قسمت تقسیم می نماییم تخم به ها را جدا نموده و به شکل سیب زمینی قیمه به را خلالی کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت می ریزیم.

در مرحله پایانی طبخ خورش به : شکر – آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.خورش را با چلو میل نمایید.


امیدوارم خوشتون بیاد
جالب بود مرسی
من از به بدم نمیاد اما خورششو نخوردم.فک نکنم خوب باشه Huh
(06-03-2015، 18:52)سوپرمغز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ -> ]
من از به بدم نمیاد اما خورششو نخوردم.فک نکنم خوب باشه Huh

من خورش به خوردم غذای فوق العاده ای نیست اما غذای بدی هم نیست ولی میشه گفت خوبه