انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: نان پنیری و گردویی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
نان پنیری و گردویی 1

آرد و بکینگ پودر را با هم در مایه ذکر شده ، الک کنید و خمیر صاف و یکدستی بدست آورید (توجه کنید زیاد ورز ندهید).


مواد مورد نیاز :
کره نرم : 60 گرم
پنیر خامه ای : 60 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
نمک و فلفل : کمی
آرد : 180 گرم
بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری
 گردو : به مقدار لازم



نان پنیری و گردویی 1 

طرز تهیه :
ابتدا دمای فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
کره و پنیر و تخم مرغ را کمی با همزن یکدست کنید.
نمک و فلفل را نیز در این مرحله بیفزائید. 



نان پنیری و گردویی 1  

آرد و بکینگ پودر را با هم در مایه ذکر شده ، الک کنید و خمیر صاف و یکدستی بدست آورید (توجه کنید زیاد ورز ندهید).



نان پنیری و گردویی 1 


ازخمیر به اندازه گردو بردارید و خمیر را به صورت یک نوار بلند باز کنید ، از یک سمت یک تکه گردو سر نوار بچسبانید و به صورت حلزونی بپیچانید.


نان پنیری و گردویی 1 

برای مدل گیس دو نوار هم اندازه تهیه کنید و به صورت ضربدری بپیچانید و سطح آن را مغز گردو بچسبانید.


نان پنیری و گردویی 1 

نان ها را در سینی فر بچینید و به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید
 

نان پنیری و گردویی 1 

نان پنیری و گردویی 1