انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه سكنجبین
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
طرز تهیه سكنجبین 1

شكر را با آب به اندازه كافی می‌جوشانیم و صاف می‌كنیم. نعناع را پاك كرده و...
 
 مواد لازم:
•    شكر               3 كیلو
•    نعناع              2 كیلو
    سركه            0.5 تا 1 پیمانه
    گلاب              كمی
 
طرز تهیه:
شكر را با آب به اندازه كافی می‌جوشانیم و صاف می‌كنیم. نعناع را پاك كرده و می‌شوییم. نعناع را 3 تا 4 دسته می‌كنیم و با نخ یا چوب می‌بندیم. سپس داخل شكر آب ریخته آنقدر بجوشانید تا به قوام آید. سركه و گلاب را اضافه كرده بگذارید كمی بجوشد. هر گاه با كفگیر مایع را برداشته ریختیم مایع در لبه كفگیر نیم دایره جمع شود و وسطش شكاف بخورد، سكنجبین آماده است.
 موارد مورد توجه:
1.  سكنجبین با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور مصرف می‌شود.
2.  در بعضی از نقاط كشور سكنجبین با كاهو تازه و معمولاً در فصل تابستان خورده می‌شود.