انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: نینارول؛ با طعم مرغ زعفرانی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نینارول؛ با طعم مرغ زعفرانی 1

مواد لازم:

  •    فیله مرغ: 12 عدد
  •    خردل: دو قاشق غذاخوری
  •    پیاز رنده شده: یک عدد
  •    زعفران: به میزان لازم
  •    اسفناج پخته شده: 300 گرم
  •    سیر: یک حبه
  •    پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری
  •    دانه انار: نصف لیوان
  •    رب انار: سه قاشق غذاخوری

روش تهیه: 

1. ابتدا فیله‌های مرغ را به زعفران آغشته کرده و چهار ساعت با پیاز رنده شده داخل ظرف دربسته می‌گذاریم تا طعم‌دار شود. به فیله‌ها نمک و فلفل اضافه کرده، پیاز را از روی آنها پاک می‌کنیم به خردل آغشته کرده و روی تخته کار کمی می‌کوبیم. 

2. اسفناج پخته شده را کمی تفت داده، سیر و پیاز را به آن اضافه می‌کنیم و درنهایت با دانه انار، رب انار و کمی نمک و فلفل آن را مخلوط کرده و از روی حرارت برمی‌داریم. از مواد حاصل یک طرف فیله گذاشته، آن را رول می‌کنیم و با یک خلال چوبی انتهای فیله را ثابت می‌کنیم. 

3. رول‌های آماده شده را داخل تابه چدنی داغ با کمی روغن سرخ کرده و سرو می‌کنیم. می‌توانیم این رول‌ها را با سس انار یا سس قارچ سرو کنیم.