انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: كيك عسل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
كيك عسل 1

مواد لازم:




  • شكر قهوه‌اي: 120 گرم
  •      كره: 200 گرم
  •    عسل: 225 گرم
  •      آرد: 275 گرم
  •    تخم‌مرغ: چهار عدد
  •      بيكينگ پودر: دو قاشق چاي‌خوري

روش تهیه: 

1. روش تهيه اين كيك كار بسيار ساده‌اي است. ابتدا كره، عسل و شكر را روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم تا يكي، دو جوش بخورد. سپس مواد را از روي حرارت برمي‌داريم و كنار مي‌گذاريم تا كمي حرارت خود را از دست بدهد.  

2. در اين مرحله تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي اضافه مي‌كنيم و پس از اضافه كردن هر كدام با همزن برقي مواد را خوب هم مي‌زنيم تا كف كنند. 

3. آرد و بيكينگ پودر را داخل مايه الك مي‌كنيم و همه مواد را تا آخر كار با همزن برقي هم مي‌زنيم.  مايه را داخل قالب گرد به قطر 26 سانتي‌متري كه حتما از قبل چرب كرده‌ايم مي‌ريزيم و به مدت 40 تا 50 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم قرار داده و مي‌پزيم.  

4. اين كيك را مي‌توانيم همين‌طور ساده با چاي سرو كنيم يا اينكه لابه‌لاي آن را با انواع كرم‌هاي دلخواه پوشش داده و روي كيك را مانند تصوير با خمير فوندانت پوشش دهيم.