انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: موس شيرعسلی كاراملی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
موس شيرعسلی كاراملی 1

مواد لازم:

  •    خامه ‌فرم‌گرفته: 500 گرم
  •    شيرعسلي كاراملي: يك قوطي
  •    عسل: سه قاشق غذاخوري
  •    سرلاك گندم و عسل: سه قاشق غذاخوري
  •    زرده تخم‌مرغ: شش عدد
  •    وانيل: يك قاشق چاي‌خوري
  •    ژلاتين: هشت ورق
  •    سيروپ كارامل: 150 ميلي‌ليتر

روش تهيه: 

1. ابتدا زرده‌هاي تخم‌مرغ، شكر و وانيل را مي‌زنيم تا پف كنند، سپس عسل و شير عسلي را به آن اضافه كرده و هم مي‌زنيم تا كاملا مخلوط و يكدست شوند. 

2. بهتر است اين كار را روي بخار آب جوش انجام دهيم تا زرده‌ها بپزند. مخلوط زرده را با خامه فرم گرفته و پودر سرلاك مخلوط كرده و كنار مي‌گذاريم. 

3. ورقه‌هاي ژلاتين را داخل آب سرد می‌گذاریم تا نرم شوند سپس داخل ظرفي فلزي قرار داده و روي بخار آب مي‌گذاريم تا ذوب شوند. 

4. ژلاتين را به مواد اضافه كرده و همه را هم مي‌زنيم. مواد را داخل قالب مورد نظر ريخته و در يخچال مي‌گذاريم. پس از شش ساعت دسر را برگردانده و روي آن را تزئين مي‌كنيم.