انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: پیتزا سیسیلی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
  • روش پخت انواع پیتزا
    پیتزا سیسیلی




    دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    پیتزا سیسیلی 1

  • مواد لازم:








    آرد                                                            500 گرم



    مایه خمیر                                                   30 گرم



    شیر ولرم                                                   1/4 لیتر



    تخم مرغ                                                    1 عدد



    نمک                                                         1/2 قاشق چای خوری 



    گوجه فرنگی                                               1کیلو گرم 



    سیر                                                          3حبه



    پیاز                                                           2 عدد



    نمک                                                         1 قاشق چایخوری



    روغن زیتون                                                4 قاشق غذا خوری

      

    زیتون سیاه                                                20 عدد



    آویشن                                                     1 قاشق چای خوری



    پنیر پیتزا                                                   200 گرم







    طرز تهیه پیتزا:

    یک سینی را با روغن زیتون چرب میکنیم.آرد را در یک کاسه الک نموده دانه های مایه خمیر را با شکر و شیر ولرم و با تخم مرغ و نمک و آرد هم میزنیم تا یک خمیر شل به دست آید.روی خمیر را می پوشانیم ، این خمیر را حدود 40 دقیقه در جای گرم میگذاریم بماند تا ور بیاید.گوجه فرنگی ها را چند دقیقه در آب ولرم میگذاریم سپس پوست آنها را میگیریم و آنها را ریز ساطوری میکنیم. نمک و دو قاشق روغن زیتون (یا روغن مایع یا معمولی) به گوجه فرنگی ها اضافه میکنیم.فر را تا 200 درجه گرم میکنیم از خمیر 3 عدد قرص ضخیم به صورت قرص نان در می آوریم.وسط هر کدام از قرص ها را گود میکنیم.آنها را در سینی قرار داده و داخل گودی ها را با مخلوط گوجه فرنگی پر میکنیم.زیتون ها را دو نیمه میکنیم و هسته آنها را می گیریم و سپس همراه با تکه های پنیر روی مایه گوجه فرنگی میریزیم.باقیمانده روغن زیتون را روی آنها میریزیم.پیتزا را در طبقه پایین فر حدود 25 تا 35 دقیقه قرار میدهیم.





    دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    پیتزا سیسیلی 1







    نکته ها و گفته ها:

    برای پخت پیتزا علاوه بر فر میتوان از مایکروفر و یا هر وسیله که مناسب طبخ میباشد هم استفاده کرد.





          توجه:


    • مواد لازم یاد شده در این دستور برای 4 قرص کامل پیتزا برای چهار نفر میباشد.