انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: خورش آلو اسفناج با مرغ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
خورش آلو اسفناج با مرغ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خورش آلو اسفناج با مرغ 1



 مواد لازم:


اسفناج یک کیلوگرم

مرغ نصف عدد

پیاز یک عدد

سیرخردشده دو حبه

نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه به میزان لازم

روغن یک قاشق غذاخوری

آلوبخارا به میزان لازم

آب دو لیوان



 طرز تهیه:


مرغ را به اندازه‌ دلخواه خرد می‌کنیم و همراه پیاز خرد شده، سیر و روغن تفت می‌دهیم. زردچوبه، فلفل، ادویه و نمک را به آن اضافه می‌کنیم و در ظرف را می‌گذاریم و زیر گاز را کم می‌کنیم تا خود مرغ آب بیاندازد. آن‌گاه اسفناج را بعد از شستن و خرد کردن در ظرف ریخته و می‌گذاریم با حرارت کم پخته شود (اسفناج احتیاج به آب ندارد چون اسفناج آب می‌اندازد) وقتی آب اسفناج گرفته شد به مرغ‌ اضافه می‌کنیم آن‌گاه آلوها را همراه با دو لیوان آب به درون غذا می‌ریزیم و می‌گذاریم با شعله کم غذا بپزد و جا بیفتد. برای چاشنی و مزه غذا اگر آلوها کافی نبود می‌توانیم از آبغوره یا آبلیمو استفاده کنیم.



نکته: 


در این غذا به جای آبغوره یک قاشق قره‌قورت هم می‌توان استفاده کرد.
این مقدار مواد برای چند نفره چرا هیچ کس نمی نویسه؟؟