انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: خورش سیب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
خورش سیب

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خورش سیب 1



 مواد لازم:


گوشت نیم کیلوگرم

پیاز دو عدد

سیب شیرین چهار عدد

لپه یک پیمانه

رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری

گوجه‌فرنگی رنده شده دو عدد

لیموعمانی پنج عدد

زعفران نصف قاشق چایخوری

دارچین، روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم



 طرز تهیه:
ابتدا پیازها را رنده کرده با زردچوبه و روغن سرخ می‌کنیم، سپس گوشت‌ها را قیمه‌ای خرد کرده و در پیاز سرخ می‌کنیم و دارچین و فلفل را می‌افزاییم. بعد گوجه‌فرنگی‌ها و رب گوجه‌فرنگی را داخل مواد می‌ریزیم. آن‌گاه لپه را که از قبل خیس کرده‌ایم آبکش کرده و داخل مایه سرخ می‌کنیم (برای جلوگیری از وا رفتن لپه) آب ریخته و می‌گذاریم بپزد بعد از 5/1 ساعت لیموعمانی، زعفران و نمک را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم خورش جا بیفتد 45 دقیقه قبل از سرو، سیب‌های خرد شده را اضافه می‌کنیم (به این دلیل که سیب زرد له می‌شود.)