انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: خورش بوقلمون
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
خورش بوقلمون

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خورش بوقلمون 1



 مواد لازم:

گوشت بوقلمون 300 گرم
سیب‌زمینی دو عدد
شوید خشک دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده یک عدد
تخم آفتا‌ب‌گردان یک قاشق غذاخوری
روغن‌زیتون سه تا چهار قاشق غذاخوری
آب، نمک و زعفران به میزان لازم

 طرز تهیه:


گوشت بوقلمون را به تکه‌های ریز قیمه‌ای درآورده و به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران قرار داده و در یخچال بگذارید.
سپس گوشت‌ها را به همراه پیاز و روغن‌زیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت 45 دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
آن‌گاه سیب‌زمینی‌ و تخم آفتابگردان را اضافه ‌کنید.
وقتی گوشت و سیب‌زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغن‌زیتون روی آن بریزید.
در ضمن، می‌توانید این خورش را با نان و برنج  میل کنید.