انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: کیک زرد با گاناش شکلات
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
.....

کی دیگر از کیک های خوشمزه ای که در کمتر از دو ساعت در خانه می توانید درست کنید، این کیک زرد است که با روکش شکلات به لحظه های زندگی شما طعم شیرینی می بخشد.

- تعداد: 16 نفر

- زمان تهیه: 50 دقیقه

- زمان پخت: 35 دقیقه

مواد لازم

- 3 پیمانه آرد کامل

- 2.5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

- یک قاشق چایخوری نمک درشت

- دو پیمانه شکر

- یک پیمانه کره آب شده

- 4 عدد تخم مرغ+ دو عدد زرده تخم‌مرغ

- یک قاشق چایخوری وانیل

- یک پیمانه شیر بدون چربی

- گاناش شکلات تلخ

- نمک دریایی

کیک زرد با گاناش شکلات 1

طرز تهیه

1.    فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) روشن کنید. قالب را با روغن چرب کنید، روی آن آرد بپاشید و کنار بگذارید.

2.    در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ پودر  نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر، شکر و کره را با هم مخلوط کنید و به مدت 6 تا 8 دقیقه با هم‌زن برقی بزنید تا کاملا یکدست شوند و پف کنند. تخم مرغ ها و زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید. وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

3.    مخلوط آرد را به مخلوط کره اضافه کنید و هم بزنید. سپس شیر را اضافه کنید. پس از یکدست شدن مواد، آنها را درون قالب‌های آماده شده بریزید. حدود دوسوم از سر هر قالب را خالی بگذارید تا جا برای پف کردن کیک باقی بماند.

4.    آنها را به مدت 35 دقیقه در فر بپزید تا کاملا مغزپخت شوند. کیک ها را 10 دقیقه روی توری بگذارید تا خنک شوند. روی آنها را با گاناش شکلات تلخ بپوشانید. در آخر نمک دریایی بپاشید.

گاناش شکلات تلخ

مواد لازم

- 450 گرم شکلات تلخ خرد شده

- دو پیمانه خامه هم زده

- 1/4 قاشق چایخوری نمک درشت

طرز تهیه

1. شکلات را درون کاسه پیرکس (ضد گرما) بریزید. در یک قابلمه متوسط خامه را بجوشانید. خامه را روی شکلات بریزید. بدون اینکه هم بزنید حدود 2 دقیقه کنار بگذارید. پس از این تایم، هم بزنید تا شکلات کاملا آب شود. یک کاسه بزرگ را با یخ پر کنید. کاسه شکلات را درون آن بگذارید و به مدت 15 تا 20 دقیقه به طور مرتب هم بزنید تا کاملا خنک شود. سپس با هم‌زن برقی با سرعت متوسط به مدت 2 دقیقه هم بزنید.
ممنون