انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: شناسایی بهترین و بدترین محصولات و مواد غذایی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
شناسایی بهترین و بدترین محصولات و مواد غذایی
مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهند در میان برخی محصولات با روش های آگاهانه می توان بهترین محصول را شناسایی و خریداری کرد.
شناسایی بهترین و بدترین محصولات و مواد غذایی 1به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، با تهیه و انتخاب محصولات زیر می توانید بدن سالم تری داشته باشید.

-ازمیان سوپ های خونگی، کنسروشده و سوپ های بسته بندی آبگیری شده، اغلب نوع خانگی آنها از سدیم کمتری برخوردارند و به نسبت سوپ های کنسروشده طعم و مزه بهتری دارند.
 
-هویج ها در سایز کوچک نسبت به هویج های بسته بندی شده و نوع نرم آن بسیار سالم تر هستند.
 
-از مصرف سبزی های بسته بندی و فریز شده بپرهیزید، چرا که آنها حاوی مقدار زیادی سدیم هستند. همچنین به هنگام خرید اسفناج نوع برگ پهن آن را انتخاب کنید و خودتان آن را برای مصرف غذا آماده کنید.
 
- بین آناناس طبیعی و نوع کنسرو شده آن، میوه تازه آناناس را مصرف کنید، چرا که میوه آن حاوی مقدار زیادی ویتامین های C ، A و بتاکاروتن می باشد. همچنین میوه های کنسروشده از درصد زیادی شکر و کالری برخوردارند.
 
-گوشت تازه حاوی مقدار زیادی مواد مغزی بوده و نسبت به نوع چرخ شده و بسته بندی شده آن از میزان چربی کمتری برخوردار است.
 
-سینه مرغ طبیعی نسبت به ناگت و نوع بسته بندی شده سالم تر است، چرا که ناگت های مرغ از میزان بسیار کمی مرغ تشکیل شده اند.
 
-همیشه از ماست ساده استفاده کنید و خودتان آنرا با میوه های تازه، سبزیجات و دیگر مواد طعم دار کنید.