انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: غذاهای آماده و رستورانی افراد را مستعد ابتلا به بیماری فشار خون میکند
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سرپرست دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: میزان نمک اضافه شده در غذاهای آماده(فست فودها) و غذاهای تهیه شده در رستوران ها خارج از حد کنترل است و مصرف کننده را مستعد افزایش فشار خون می کند.


غذاهای آماده و رستورانی افراد را مستعد ابتلا به بیماری فشار خون میکند 1
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از وزارت بهداشت، زهرا عبداللهی، سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با، ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: غذاهای سرخ شده مانند سیب زمینی سرخ کرده، همبرگر و مرغ سوخاری دارای مقدار زیادی روغن هستند و صرف مکرر آنها سبب افزایش دریافت کالری و مستعد شدن برای اضافه وزن و چاقی می شود.

عبداللهی تأکید کرد: به منظور جلوگیری از اضافه وزن، روی سالاد یا داخل ساندویچ ها و پیتزا از سس استفاده نکنید و غذا را با فرصت کامل جویده و از سریع خورن پرهیز کنید.

وی ادامه داد: همراه فست فودها عمدتاً نوشابه های گازدار مصرف می شود. این نوشیدنی ها علاوه بر ایجاد سیری کاذب و اختلال در هضم غذا، حاوی قند فراوان هستند.

وی خاطرنشان کرد: مصرف آب، دوغ کم نمک و بدون گاز و نوشیدنی های کم شیرین و کم کالری، سالمترین نوشینی ها هستند.

این متخصص تغذیه به افراد توصیه کرد: غذای خانگی را جایگزین فست فودها کرده و مقدار گوشت کمتر و سبزیجات بیشتری در تهیه غذا به کار ببرند همچنین به جای قرص های فشرده سوپ یا پودر پیاز یا سیر آماده که دارای مقدار زیادی نمک هستند از سوپ های تازه و کم نمک خانگی و در غذاهای خود از سیر تازه استفاده کنند.

عبداللهی ادامه داد: تهیه غذای خانگی امکان کنترل روغن مصرفی و چربی غذا را به افراد می دهد چرا که در غذای خانگی میزان و حجم غذای مصرفی قابل کنترل و تنظیم است