انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه ی کیک با اب انار
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
این کیک خوشمزه را که ماده ی اصلی آن، ‌آب انار است تهیه و میل کنید.


زمان تهیه: 10 دقیقه

زمان پخت: 40 دقیقه

مقدار تهیه: 16 برش مربع شکل 6 سانتی‌ متری


مواد لازم:
آرد مخصوص کیک یک پیمانه

بیکینگ پودر یک قاشق چای‌ خوری

تخم‌ مرغ بزرگ 2 عدد

شکر سه چهارم پیمانه

آب انار یک پیمانه

پودر قند مقداری برای روی کیک


طرز تهیه:
1- فر را روی 350 درجه ی سانتی ‌گراد از پیش گرم کنید.


2- یک فویل نچسب را درون کیک ‌پزی به ابعاد 20 سانتی ‌متر قرار دهید.


3- در ظرفی آرد کیک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.


4- در ظرف بزرگی تخم ‌مرغ را آن قدر هم بزنید تا کف کند.

ابتدا یک چهارم پیمانه شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس یک چهارم بعدی و در نهایت یک چهارم آخر را اضافه کنید و آن قدر هم زنید تا نرم و روان شوند.

5- به تدریج مخلوط تخم‌ مرغ و آرد را با هم مخلوط کنید و آب انار را به آن‌ ها اضافه کنید و خوب هم زنید.


6- مخلوط را درون کیک ‌پزی که قبلا تهیه کرده اید بریزید و به مدت35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که سبک و قهوه‌ای رنگ شود آن را حرارت دهید.

سپس بگذارید در حرارت اتاق سرد شود.


7- روی آن پودر قند بریزید و میل کنید.