انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: شارلوت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم:

خامه فرم گرفته 300 گرم

بستنی 200 گرم

سفیده تخم مرغ 2 عدد

مغز گردوی خرد شده به مقدار لازم

موز 1 عدد

شکلات سیاه خرد شده به مقدار لازم

کمپوت هلو به مقدار لازم

مارمالاد به مقدار لازم

نان رولت به مقدار لازم


روش تهیه:

خامه و بستنی را با همزن برقی بزنید.

سفیده تخم مرغ را نیز با میکسر بزنید تا کاملاً پُف کند.

بعد آن را به مخلوط خامه و بستنی اضافه کنید.

آن گاه مغز گردو، موز، شکلات و کمپوت را بیفزایید.

مارمالاد را روی نان رولت بمالید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.

سپس آن را نازک ببرید و داخل کاسه مناسبی بچینید.

حالا مخلوط بستنی را روی رولت بریزید و کاسه را به مدت 5 یا 6 ساعت داخل فریزر نگه دارید.