انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه پای سیب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم برای خمیر پای سیب :
آرد= ۲۵۰ گرم
شکر= ۱ قاشق غذاخوری
شیر=۱ قاشق غذاخوری
کره=۱۵۰ گرم
شیر= به اندازه ای که خمیر شود و به دست نچسبد
زرده تخم مرغ= ۱ عدد
نمک=کمی
مواد لازم برای روی پای :
شکر=۲الی ۳ قاشق غذاخوری
سیب متوسط= ۴ عدد
خامه= ۱۰۰ گرم
تخم مرغ=۲ عدد
آبلیمو تازه= ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه پای سیب:
آرد و نمک را با هم الک کرده بعد کره ی سرد را تکه تکه کرده و به آرد افزوده و با هم پوره پوره اش میکنیم. ته و دیواره ظرف پای را چرب میکنیم.( با روغن جامد آب شده ) بعد شکر و زرده را افزوده بعد هم شیر سرد را قاشق قاشق افزوده و خمیر میکنیم.خمیر را کمی مالش میدهیم تا نرم و لطیف شود. خمیر را ته و دیواره ظرف پهن میکنیم و روی سطح خمیر را کاملا چنگال چنگال میکنیم و باز روی سطح خمیر را۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شکر می پاشیم. برای این شیرینی سیب لبنانی از همه بهتر است. سیب ها را نصفه کرده و تخم هایش را در آورده و روی تخته مانند پیاز نازک میبریم.ولی از هم بازش نمی کنیم و به همان شکل سیب نصفه روی خمیر می چینیم. سپس ۴۰ گرم کره ی دیگر باز کرده و با قلمو روی سیبها می مالیم.و رویش کمی شکر میپاشیم و در فر داغ شده میزاریم تا خمیر خودش را بگیرد ولی نپزد.
طرز تهیه مایع روی پای :
تخم مرغ و شکر را با همزن زده تا پوک و سفید شود سپس آبلیمو تازه را افزوده و با همزن مخلوط میکنیم.آنگاه خامه ی شیرین نشده ( خامه های موجود در سوپر ها ) را افزوده اگر خامه خیلی غلیظ بود کمی شیر به آن اضافه کنید و با همزن مخلوط میکنیم. بعد از اینکه خمیر نیم پز شد, از فر در آورده و مایع روی پای را رویش ریخته. در صورت تمایل کمی خلال بادام هم روی آن میریزیم و دوباره در فر قرار داده تا زیر و رویش طلایی شود آنگاه از فر درآورده و میگذاریم سرد شود.
بهتر بود تو اشپزی ایجاد میکردین نه گفتوگوی ازاد.