انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: یتیمچه بادمجان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
یتیمچه بادمجان 1

مواد لازم :
پیاز درشت= 4 عدد
بادمجان درشت= 4 عدد
سیب زمینی درشت= 4 عدد
فلفل دلمه ایی= 1 عدد
گوجه فرنگی= 2 عدد
رب= 1 ق.غ
نمک و فلفل و زردچوبه
روغن =2 ق.غ

طرز تهیه: ابتدا بادمجانها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کرده و رویش نمک بریزید تا تلخی آن گرفته شود . نیم ساعت بعد بادمجانها را بشویید .

پیازپوست گرفته را نیز حلقه حلقه کرده در ته یک قابلمه بچینید و سپس بادمجانها را روی آن بچینید . فلفل دلمه ایی خرد شده را روی بادمجانها ریخته و روی آن نیز گوجه فرنگی حلقه شده بچینید . لایه آخری را با سیب زمینی پوست گرفته و حلقه شده بچینید . روی آن نمک و فلفل و زردچوبه ریخته و رب و روغن را با نصف لیوان آب اضافه کنید . بگذارید تا خوب بپزد و آب آن کاملا گرفته شود . و به روغن بیفتد ... غذا حاضر است ... نوش جان

* بیاد داشته باشید که زردچوبه عطر خاصی به این غذا میدهد . حتما اضافه کنید .
طرز تهیه یتیمچه

ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و آبکشی می کنیم و روی تخته آشپزخانه به شکل مکعب های ۲ سانتی متری برش می دهیم و کنار می گذاریم.سیر و پیاز ها را پوست می گیریم و می شورییم وروی تخته نگینی خرد می کنیم

و در تابه ای روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا داغ شود،سپس پیاز ها را در آن تفت می دهیم تا طلایی شوند آنگاه در بشقابی می ریزیم و سیر را در روغن تفت می دهیم و بادمجان ها را نیز اضافه می کنیم و تفت می دهیم
و صبر می کنیم تا بادمجان ها سرخ شوند.(می توانید بادمجان ها را نصف کنید و به همان صورت سرخ کنید و بعد مکعبی خرد کنید.) سپس پیاز طلایی شده را مجددا به تابه اضافه می کنیم و با بادمجان ها تفت می دهیم

و گوجه فرنگی ها را نیز می شوییم و روی تخته ریز خرد می کنیم و به مواد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم و نمک،فلفل سیاه و زردچوبه روی مواد می پاشیم و تفت می دهیم و نصف لیوان آب به مواد اضافه می کنیم

و درب تابه را می گذاریم تا یتیمچه با حرارت کم بپزد و رو غن بیندازند. پس از آنکه مشاهده کردیم غذا روغن انداخته است یتیمچه آماده سرو شده است ، آن را در بشقاب بکشید و با نان و سبزی خوردن نوش جان کنید.