انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: میگو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم براي 4 نفر:

ميگوي پوست كنده 500 گرم
زردچوبه 1 قاشق چايخوري
پياز خلال شده 2 عدد
سير رنده شده 3 حبه
گشنيز خرد شده نصف پيمانه
فلفل دلمه‌اي خلال شده 1 عدد
گرد ليموعماني 1 قاشق چايخوري
آب‌ليمو 1 قاشق غذاخوري
نمك 1 قاشق چايخوري
فلفل سياه يا قرمز 1 قاشق چايخوري
روغن به ميزان لازم
برنج 3 پيمانه

طرز تهيه:

ميگو را به مدت 30 دقيقه با 3 پيمانه آب و نصف قاشق چايخوري زردچوبه با حرارت ملايم آب‌پز كنيد. پياز و سير را با روغن تفت دهيد تا رنگ آن طلايي شود. ميگوها را پس از صاف كردن به همراه سبزي به پياز داغ اضافه كنيد و 10 دقيقه با حرارت ملايم تفت دهيد. فلفل دلمه‌اي، زردچوبه، گرد ليموعماني، آب‌ليمو، فلفل و مقداري نمك به ميگو اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد. وقتي آب ميگو كشيده شد، حرارت را خاموش كنيد. بعد از آبكش كردن برنج، در قابلمه‌اي مناسب (ترجيحاً از جنس تفلون) مقداري روغن بريزيد و پس از داغ شدن روغن، يك سوم برنج آبكش شده را در قابلمه بريزيد.مايه ميگو را روي برنج بريزيد و سپس باقي برنج را روي ميگو ريخته و يك ساعت روي حرارت ملايم قرار دهيد. بعد از پختن و آماده شدن، ته‌چين را مانند كيك در ظرف برگردانيد.
نكته:

1ـ در صورتي كه ظرف تفلون در دسترس نباشد، مي‌توانيد مخلوط برنج و ميگو را در ديس يا ظرف كم‌عمقي بكشيد.
2ـ اين غذا بيشتر در كشورهاي عربي و حوزه خليج‌فارس طبخ مي‌شود.
میگو کبابی خوبه مرسی.+سپاس cong