انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه ژله رنگین کمان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم
چند بسته ژله آماده در رنگهای مختلف
بستنی ، خامه ، ماست یا شیر
آب جوش
... قالب مناسب

طرز تهیه

مرحله 1 - ابتدا قالب خود را اندازه گیری کنید تا مقدار مصرفی ژله را بدانید، برای این کار قالب را با لیوان از آب پر کرده و تعداد لیوان را بشمارید برای مثال 10 لیوان آب به این معنی است که نیاز به 5 بسته ژله دارید در واقع تعداد لیوان به دست آمده را بر 2 تقسیم کنید.

مرحله 2 - اولین بسته از ژله را به طور مساوی در دو کاسه جداگانه بریزید و به هر کدام نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ژله کاملا حل شود.

مرحله 3 - به یکی از نیم ژله های حل شده نصف لیوان آب افزوده، هم بزنید و در قالب بریزید سپس در یخچال بگذارید تا ببندد.

مرحله 4 - اجازه دهید نیم ژله دیگر سرد شود سپس به دلخواه ماست، خامه یا بستنی وانیلی زده شده و یا شیر را اضافه کرده و خوب هم بزنید سپس روی ژله قبلی در قالب بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا ببندد.

مرحله 5 - مراحل 2، 3 و 4 را برای هر رنگ از ژله های باقیمانده انجام دهید. با پر شدن قالب آن را برای 6 تا 12 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا بسته شود.

مرحله 6 - لبه های ژله را به کمک چاقو از قالب جدا کرده، سپس قالب را چند لحظه در آب جوش قرار داده و در ظرف مورد نظر که کمی خیس کرده اید برگردانید و تا زمان سرو در یخچال نگاه داری کنید.

نکات

خیس کردن ظرف به این دلیل است که اگر ژله دقیقا در جای خود و و سط ظرف نبود بتوانید آن را به راحتی حرکت دهید.
برای تهیه این ژله اگر از قالب هایی با اندازه و قطر یکسان مثل مربع، دایره، مستطیل یا ... استفاده شود ژله زیبا تر و جذاب تر خواهد بود.