انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه حلوای آرد گندم در سفره رمضان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم حلوای آرد گندم :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
آرد گندم
۵۰۰ گرم
100 گرم / 360 کالری
شکر
۳۸۰ گرم
100 گرم / 400 کالری
زعفران ساییده شده
۱ قاشق چای خوری
100 گرم / 310 کالری
مارگارین
۵۰۰ گرم
100 گرم / 110 کالری
آب
۲ لیوان پر
100 گرم / 0 کالری
گلاب
۱پیمانه
نامشخص

طرز تهیه حلوای آرد گندم :

*. آب و شکر را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم. بعد از جوش آمدن و آب شدن شکر، زعفران را اضافه میکنیم و در آخر گلاب را می ریزیم و بعد از یکی دو جوش ظرف را از روی حرارت برمیداریم تا از داغی بیفتد (در حد ولرم کفایت می کند.)

*. مارگارین را در قابلمه ی مناسبی می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود و بعد آرد را که بهتر است اَلک شده باشد کم کم اضافه می کنیم. حرارت را کم می کنیم و آن را مرتب هم می زنیم تا رنگ آرد کاملا خرمایی شود و بوی عطر آن به مشام برسد ( اگر با حرارت بالا این عمل انجام شود، آرد می سوزد.

*. حلوای تلخی به دست می آید). سپس ظرف را از روی حرارت برمیداریم. یک دقیقه تحمل میکنیم تا از داغی بیفتد بعد شربت را داخل آن می ریزیم و مرتب هم میزنیم تا آرد و شربت با هم مخلوط شوند. اگر حلوا کمی شل بود می توانیم ۱ تا ۲ دقیقه ی دیگر ظرف را روی حرارت قرار دهیم.

*. (بعد از اضافه کردن شربت نباید حلوا را روی حرارت قرار داد، زیرا باعث خشک شدن آن می شود). حلوا را در دیس می کشیم و با سر قاشق یا انواع قالب ها آن را تزیین میکنیم و در آخر قدری پودر پسته و یا پودر نارگیل رویش می پاشیم.

خواص زعفران :
*. بر طبق نتایج این تحقیقات استفاده از زعفران در غذا و نوشیدن حداقل یک فنجان چای زعفران برای تمدد اعصاب توصیه می شود. زعفران افزایش دهنده تمرکز حواس است و در پیشگیری از آلزایمر و پارکیسون موثر می باشد زعفران در درمان دردهای عصبی و کم خوابی موثر می باشد.

طرز تهیه حلوای آرد گندم در سفره رمضان 1