انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: کاچیاتوره یا شکارچی ایتالیایی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
کاچیاتوره (Cacciatore) در زبان ایتالیایی به معنی شکارچی می‌باشد، پخت سریع و آسان این غذا به سبک شکارچی علت نام گذاری آن بوده است، این غذا را با مرغ درست میکنند و از ترکیباتی مثل گوجه فرنگی، پیاز، سبزی، اغلب فلفل، برای طعم دار کردن آن استفاده می شود.

مواد لازم:


  • پیاز کاملا خرد شده   1 عدد
  • سیر خرد شده   2 عدد
  • روغن زیتون
  • گوجه فرنگی گیلاسی  2 بسته قوطی 400 گرمی
  • پنیر ماسکارپونه   4قاشق غذا خوری
  • ریحان   1 دسته کوچک
  • سینه ی مرغ با پوست  6 عدد


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کاچیاتوره یا شکارچی ایتالیایی 1


طرز تهیه :


1. فر را با دمای بین ۱۷۰ تا ۱۹۰ درجه ی سانتی گراد گرم کنید یک پیاز کاملا خرد شده و ۲ سیر خرد شده را در ۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون سرخ کنید تا زمانی که نرم شوند اما رنگ شان تغییر نکند . ۲ قوطی ۴۰۰ گرمی گوجه فرنگی و ادویه را اضافه کنید و سپس برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه اجازه دهید بجوشد یا تا زمانی که ضخیم و صاف شود شود آن را بجوشانید . ظرف را از روی شعله بردارید و ۴ قاشق غذا خوری پنیر ((mascarpone ) ماسکارپونه یک پنیر ایتالیایی پرچربی و دارای خامهٔ سه لایه می‌باشد.) و نصف ریحان ها را اضافه کنید و هم بزنید .

2. کمی روغن زیتون را در یک ماهی تابه داغ کنید و هر دو طرف ۶ سینه ی مرغ را در آن تا زمانی که طلایی شوند سرخ کنید سپس آن را به یک ظرف کیک پزی منتقل کنید و سس را به آن اضافه کنید . غذا را برای مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که مرغ کاملا پخته شود ، بپزید سپس باقی مانده ی ریحان ها را روی غذا بریزید و آن را سرو کنید .
مرسی ممنون