انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: غذای سوخته سرطان زا است
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
غذای سوخته سرطان زا است 1


آکریل آمید یک ترکیب شیمیایی سرطان زااست و زمانی
.تولید می شود که مواد نشاسته ای در دمای بسیار بالا پخته می شوند
. می شود واحتمال سرطان را افزایش میدهد DNA این مطالعات نشان می دهدکه آکریل آمید سبب صدمه به
زمانی که آکریل آمید وارد بدن می شود ، توسط سیستم گوارشی جذب شده ، و در تمام ارگان های بدن وارد
چرخه سوخت و ساز می شود. نتیجه سوخت و ساز آکریل آمید، ماده ای به نام گلایسیدامید است که عامل
.اصلی جهش ژن ها و رشد تومور در بدن است
چیپس سیب زمینی، قهوه،بیسکوییت،نان برشته،سیب زمینی کبابی و گوشت کبابی، شایع ترین مواد غذایی
.حاوی آکریل آمید هستند. قند و آمینو اسید موجود در مواد غذایی نیز می توانند تولید آکریل آمید کنند
آکریل آمید در صنعت کاغذ، رنگ، بسته بندی، چسب و پلاسیک نیز مورد استفاده قرار می گیرد. آکریل آمید در
.دود سیگار نیز وجود دارد
سازمان غذا و داروی آمریکا در سال 2013 میلادی پیش نویس دستوالعمل هایی را در رابطه با ارتباط این ترکیب
.شیمیایی با سرطان صادر کرد
تحقیقات نشان می دهد که این ترکیب سمی در افزایش سرطان روده،مثانه و کلیه نقش دارد و علاوه بر آسیب
.به سیستم عصبی، باروری مردان را تحت تاثیر قرار می دهد
.آکریل آمید در غذاهای آب پز و بخار پز وجود ندارد