انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه و خواص درمانی شربت بنفشه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
از گذشته شربت بنفشه مورد توجه اطبای طب سنتی ایران به ویژه ابن سینا جهت درمان بیماری های خاص بوده و امروزه با توجه به نیاز جامعه ما خواص درمانی و همچنین طرز تهیه آن را در اختیار  قرار می دهیم امید است که مورد توجه قرار گیرد
خواص درمانی
رفع عفونت های داخلی
ضد عفونی کننده کلیه و مثانه
تصفیه کننده خون
پاکسازی کبد و صفرا
درمان بیماری های روده و معده
‌‌موثر در درمان بواسیر
تب بر
سرفه های کهنه
درمان دفع پروتئین
ضد یرقان
خلط آور
تقویت معده و روده
درمان اگزما
جوش صورت
روشن کننده پوست
مواد لازم
سر گل بنفشه  50 گرم
گزانگبین 100 گرم
عرق بید  1 لیتر
گلاب  2 قاشق مرباخوری
طرز تهیه
سرگل بنفشه را همراه با عرق بید و گزانگبین به مدت 3 ساعت خیس کرده  مخلوط را روی حرارت قرار داده به مدت 1 ساعت دم کنید مخلوط را با پارچه نازک صاف کرده  گلاب را اضافه نموده و داخل بطری در جای خنک نگهداری کنید
روش مصرف
بعد از هر وعده غذایی نصف استکان از شربت میل شود